Scurt circuit la tabloul electric al unei scoli din Pitesti: Elevii si profesorii au fost evacuati dupa ce cladire s-a umplut cu fum - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3585joi 20 ian 2022

Scurt circuit la tabloul electric al unei scoli din Pitesti: Elevii si profesorii au fost evacuati dupa ce cladire s-a umplut cu fum

de I.C. Luni, 19 septembrie 2016, 11:20
- a A+
Sute de elevi si profesori ai unei scoli din Pitesti au fost evacuati luni dintr-o scoala dupa ce cladirea unitatii de invatamant s-a umplut de fum ca urmare a unui scurt circuit la un tablou electric, iar o fetita de 13 ani a suferit un atac de panica, informeaza Agerpres.


Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure, pompierii au fost sesizati sa intervina la Scoala nr.19, din cartierul Gavana din Pitesti dupa ce in unitatea de invatamant exista o degajare de fum din cauza unui scurt produs la un tablou electric aflat sub casa scarii.

Aceasta a mai mentionat ca nu fost vorba de flacara deschisa produsa la tabloul electric, ci de o degajare de fum, iar pana la sosirea echipajelor de pompieri personalul scolii a actionat astfel ca echipajele ISU au ramas in zona pentru asigurarea masurilor de securitate.

In urma incidentului, aproximativ 600 de elevi si 40 de profesori s-au autoevacuat, mutandu-se in alt corp al scolii.

De asemenea, o fetita de 13 ani a suferit un atac de panica, aceasta primind ingrijiri la fata locului urmand a se stabili daca va fi necesara transportarea sa la spital.


498 de afisariWell ... s-au "autoevacuat" .. adica au fugit
MiticaPalarierul [utilizator], Luni, 19 septembrie 2016, 12:29
+1/1
Well ... s-au "autoevacuat" .. adica au fugit ...

Insa tare grea mai este gramatica pentru ziaristi ...

cred ca ar trebui introdusa ca materie speciala la scoala de hartzogari ... acolo .. "dupa ce cladire s-a umplut cu fum"

"Patria si Dreptul Meu!"
.
comenteaza