Ce le spunem copiilor si adolescentilor despre sex ? -Ghid practic - Hotnews Mobile
1 € 4,6618 1 USD 4,0162luni 18 iun 2018
​Recomandare de lectura

Ce le spunem copiilor si adolescentilor despre sex ? -Ghid practic

de A.V. Joi, 25 mai 2017, 17:27
- a A+

O carte care spune adevarul cu simplitate si umor. Ne pare nepotrivit, ne e jena, nu stim cum sa vorbim cu copiii nostri despre sexualitate. Acest ghid, scris de o celebra, multipremiata „profa de sex“ din Canada, ne invata de ce trebuie s-o facem (incepand de la 2 ani si pana la varsta adolescentului activ sexual) si cum. De ce? Pentru ca asa ne protejam copilul de mesajele false ori periculoase despre sexualitate pe care le primeste astazi de peste tot.

 Gasiti in carte si adevarul, si intreaga „tehnica" a autoarei, cu exemple concrete din experienta ei didactica. Evident, ghidul poate servi si pentru pregatirea orelor de educatie sexuala din scoli.

 Meg Hickling este un nume celebru in Canada. De 25 de ani, ea tine lectii de „stiinta corpului" si sanatate sexuala pentru copii, adolescenti si parintii lor. Viziunea si influenta „profei de sex", cum o numesc copiii, au fost recompensate cu nu mai putin de cinci distinctii, intre care Ordinul Columbiei Britanice.

14993 de afisari


Sex
Thheo [utilizator], Vineri, 26 mai 2017, 15:53
+8/14
Dacă educați sexuală înseamnă porn, probabil este îndeajuns un site specific.
Scopul ar fi să învețe despre consecințe, asumări ale acestora, respect față de partenerul de sex, psihologia asociată, etc.
lol
getmyextip [utilizator], Duminică, 28 mai 2017, 0:22
+7/11
Ce le spunem adolescentilor despre sex?? :)))
Cred ca mai degraba va invata ei pe voi... :)))
inca 7 comentarii comenteaza