Antena 3 a prezentat un fragment dintr-un interviu mai vechi cu Sorin Grindeanu, in care acesta afirma ca nu a avut atributii legate de retrocedari ca viceprimar al Timisoarei: Nu cred foarte mult in aceasta tactica, dar nu am niciun fel de apasare - Hotnews Mobile
1 € 4,6660 1 USD 4,0162miercuri 20 iun 2018

Antena 3 a prezentat un fragment dintr-un interviu mai vechi cu Sorin Grindeanu, in care acesta afirma ca nu a avut atributii legate de retrocedari ca viceprimar al Timisoarei: Nu cred foarte mult in aceasta tactica, dar nu am niciun fel de apasare

de Alina Neagu Duminică, 18 iunie 2017, 21:42
- a A+
Imagine
Antena 3 a prezentat duminica seara un fragment dintr-un interviu mai vechi cu Sorin Grindeanu, in care acesta afirma ca nu a avut reponsabilitati legate de retrocedari ca viceprimar al Timisoarei:  "N-am avut responsabilitati de acest tip", a declarat Sorin Grindeanu. RTV a prezentat o o inregistrare audio, preluata si de Antena 3, prezentata ca fiind purtata intre Laura Codruta Kovesi si procurorul Jean Nicolae Uncheselu si in care vocea feminina este auzita spunand: "Stiti ce imi doresc, sa decapati institutional in dosarul acela cu casele si sa ajungem la domnul premier care a semnat contratele alea."Sorin Grindeanu a mai spus in interviu ca, in calitate de viceprimar al Timisoarei, "am colaborat bine cu ambii primari" (Ciuhandu si Robu - n.red.)

Sorin Grindeanu a mai spus ca "Nu cred foarte mult in aceasta tactica, dar nu am niciun fel de apasare. Ma uit in ochii dumneavoastra si nu am niciun fel de apasare si nu am ce sa ascund."
6145 de afisari


Înregistrarea e un fals. E prea trasa de par.
simplex1 [utilizator], Duminică, 18 iunie 2017, 22:24
+1/5
Se știa demult de aceasta afacere cu retrocedări la Timișoara. Înregistrarea e un fals marca Antena 3 realizat astăzi ca sa crească audienta emisiunii TV la care a participat Ponta.

Citat:
" inregistrare audio prezentata ca fiind purtata intre Laura Codruta Kovesi si procurorul Jean Nicolae Uncheselu si in care vocea feminina este auzita spunand: "Stiti ce imi doresc, sa decapati institutional in dosarul acela cu casele si sa ajungem la domnul premier care a semnat contratele alea." "
Grindeanu in Timis
Geovasi [utilizator], Marţi, 20 iunie 2017, 8:08
0/0
Cum, dle Grindeanu, nu te-ai prins: chiar nu are nicio importanta ce erai si ce faceai atunci. Important este ca DNA a ajuns la dumneata! Restul se rezolva pe parcurs, ce e prima data cand se cauta omul si apoi se produc si faptele?
comenteaza