UPDATE Tudorel Toader: Ca ministru al justitiei nu am parghiile de a verifica veridicitatea inregistrarilor atribuite lui Kovesi / Am sesizat Inspectia Judiciara, daca verificarile ii depasesc competentele vor fi antrenate si alte autoritati - Hotnews Mobile
1 € 4,6660 1 USD 4,0348miercuri 20 iun 2018

UPDATE Tudorel Toader: Ca ministru al justitiei nu am parghiile de a verifica veridicitatea inregistrarilor atribuite lui Kovesi / Am sesizat Inspectia Judiciara, daca verificarile ii depasesc competentele vor fi antrenate si alte autoritati

de G.S. Luni, 19 iunie 2017, 8:49
- a A+
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca nu are parghiile neseare pentru a verifica veridiciatea inregistrarilor aparute duminica in spatiul public si in care ar aparea Laura Codruta Kovesi.  UPDATE 11.17 Ministrul Justitiei a fost sesizat, s-a sesizat din oficiu, cu privire la recentele declaratii, afirmatii, controverse aparute in spatiul public. Obligatia mea este de a clarifica aceste afirmatii si atunci am sesizat Inspectia Judiciara. In limitele competentelor pe care le are, Inspectia Judiciara va face verificarile de rigoare, iar daca va constata ca anumite verificari ii depasesc competentele, sigur vor fi antrenate si alte autoritati cum ar fi, de exemplu, in vederea efectuarii unei expertize tehnice. Vom vedea primele rezultate venite de la Inspectia Judiciara", a declarat ulterior Tudorel Toader, la sediul Ministerului Justitiei. 

"Am vazut si eu aseara in spatiul public aceasta dezbatere, aceasta controversa destul de intensa cu privite la acele dialoguri pe care le-ar fi purtat doamna Kovesi¬, spusese anterior, luni dimineata, Toader, adaugand ca el, ca ministru al justitiei, nu are parghiile necesare pentru a afla daca sunt reale. 

"Ce pot sa fac: voi urca acum in birou, voi astepta sa se faca ora 8.30, voi chema directia de resort, vom sesiza Inspectia Judiciara¬, adaugand ca, daca nici Inspectia Judiciara nu poate da un raspuns ¬vom gasi celelalte solutii legale, procedurale¬  

¬Sa asteptam verificarile necesare functie de care vom lua masurile care pot si trebuie luate¬, a mai spus ministrul.
3185 de afisari


Inregistrari trucate
Cozmin30 [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 10:12
+6/10
Acest imbecil nu s-a gindit imediat ca este vorba despre niste inregistrari trucate ?
Cind asemenea mizerii apar la RTV sau la Latrina 3 normal in primul rind este sa te gindesti ca este vorba despre minciuni, calomnii, dezinformari, intoxicari, inscenari, falsuri etc.
Apoi te gindesti sa verifici informatiile.
Abia apoi te gindesti sa sesizezi Inspectia Judiciara.
Dar Inspectia Judiciara s-a dovedit ca este in miinle mafiei, atunci cind a cerut excluderea judecatoarei Bogdan din magistratura.
Ce a facut acest ministru ca sa o apere pe judecatoarea Bogdan ?
Ce a facut acest ministru pentru indepartarea din sistem a judecatorilor corupti din UNJCR (Uniunea Nationala a Judecatorilor Corupti din Romania) si din AMCR (Asociatia Magistraratilor Corupti din Romania) ?
Sa-mi explice si mie cineva, presupunand ca
deval [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 11:04
+5/7
inregistrarea ar fi valida si nu ar include colaje ce anume de acolo, ar fi putut vedea Min Justitiei, si bocitoarele tv, incriminant in ce e spus acolo ?
Atat doasarele inchise cat si rechizitoriile sunt rezultatul muncii procurorilor ! Daca cativa ani procurorul nu finalizeaza cumva un dosar (cand nu asteapta un raspuns care nu vine de la o institutie) prin NUP sau rechizitoriu poti sa crezi ca e incapabil, las, ca il poate folosi in scop personal ca element de santaj etcetc-toate variantele negative pentru procurori !!
inca 14 comentarii comenteaza