UPDATE Tentativa esuata de atentat pe Champs-Elysees, in Paris, atacatorul a murit / In masina sa au fost gasite butelii de gaz, un kalashnikov si pistoale - Hotnews Mobile
1 € 4,6618 1 USD 4,0162luni 18 iun 2018

UPDATE Tentativa esuata de atentat pe Champs-Elysees, in Paris, atacatorul a murit / In masina sa au fost gasite butelii de gaz, un kalashnikov si pistoale

de R.M. Luni, 19 iunie 2017, 17:11
- a A+
Un barbat inarmat a intrat intentionat cu masina intr-o duba a jandarmeriei pe celebrul bulevard Champs-Elysees din Paris, fara a face victime, la cateva sute de metri de locul unde un politist a fost ucis de un jihadist in urma cu doua luni, scrie AFP.

Barbatul care conducea masina a murit, potrivit ministrului de Interne Gerard Collomb, care a evocat o "tentativa de atentat".

"Inca o data fortele de securitate din Franta au fost vizate", a declarat el. Potrivit acestuia, masina continea "un anumit numar de arme, explozibil care permitea eventual aruncarea in aer a celeilalte masini".

Butelii de gaz, o pusca de asalt kalashnikov si pistoate au fost gasite in masina, a precizat o sursa din politie.

------

UPDATE 18:40 In masina atacatorului au fost gasite butelii cu gaz, pistoale si un kalashnikov

UPDATE 18:36 Atacatorul a murit

UPDATE 17:50 Masina a explodat in urma impactului si o arma a fost gasita asupra soferului, au declarat pentru AFP surse concordante.

Pista unui act voluntar este de acum privilegiata de anchetatori. Soferul, intins la pamant si inconstient, este "ranit grav", potrivit unei surse aproapiate dosarului.


Barbatul este inconstient in urma incidentului si masina sa este in flacari, au precizat surse politienesti, care nu au putut preciza daca este vorba de un accident sau un act intentionat.

Un important dispozitiv de securitate a fost amplasat in zona iar politia recomanda populatiei sa evite artera aflata in inima capitalei franceze.


Vom reveni cu amanunte
7525 de afisari


incident de circulatie
Razvan_M [utilizator], Marţi, 20 iunie 2017, 9:45
+5/5
Se petrec mii de incidente zilnic in Franta, nu este nevoie sa mai scrieti despre ele.

Mai ales daca ne spuneti ca "un barbat", in timp ce la Londra ati transmis imediat numele si adresa britanicului ce a dat un raspuns palid valului de atentate musulmane in UK.
Un "incident"
mitg [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 19:45
+4/8
Nimic altceva.
inca 1 comentariu comenteaza