Panica la Spitalul de Urgenta Barlad, dupa ce un sarpe a cazut pe spatele unui medic care se afla in curtea interioara a Sectiei de Radiologie - Hotnews Mobile
1 € 4,6563 1 USD 3,8076luni 23 apr 2018

Panica la Spitalul de Urgenta Barlad, dupa ce un sarpe a cazut pe spatele unui medic care se afla in curtea interioara a Sectiei de Radiologie

de V.M. Luni, 19 iunie 2017, 20:30
- a A+
Conducerea Spitalului de Urgenta Barlad a decis sa defriseze vegetatia din curtea interioara a Sectiei de Radiologie a unitatii medicale, dupa ce un sarpe a cazut pe spatele unui medic de pe un burlan de colectare a apelor meteorice pe care reptila se urcase, cel mai probabil, din sistemul de canalizare, transmite News.ro.Un sarpe care se adapostea in vegetatia crescuta in curtea interioara a Sectiei de Radiologie a Spitalului de Urgenta Barlad a starnit panica in randul angajatilor unitatii, dupa ce reptila a cazut pe spatele unui medic in timp ce acesta se recrea in curtea interioara a Sectiei de Radiologie.

Alertata de catre personalul medical, conducerea spitalului a dispus efectuarea de urgenta a unei actiuni de defrisare a vegetatiei care a crescut din sistemul de colectare a apelor pluviale.

"Firesc, domnul doctor s-a speriat in momentul in care sarpele a cazut pe el de pe burlanul de scurgere a apelor meteorice de pe cladirea Sectiei de Radiologie si pe care, cel mai probabil, s-a urcat din acea gura de canalizare. Dupa ce, din reflex, l-a indepartat de pe spatele sau, medicul a intrat in sectie si a inchis usa, iar apoi am fost anuntati pentru a fi luate masurile de rigoare ce se impun in astfel de situatii mai putin obisnuite", a declarat luni, pentru News.ro, directorul medical al Spitalului de Urgenta Barlad, Gabriela Danis.

Potrivit sursei citate, medicul de la Radiologie nu a fost muscat de sarpe, astfel ca nu a necesitat un tratament de specialitate.
3506 afisari


lectii
stefan2008 [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 21:11
+2/6
1) mai putina recreere si mai multa munca
2) atentie la "masurile de rigoare ce se impun in astfel de situatii mai putin obisnuite"... nu de alta dar dup-aia devin obisnuite.
Gospodar
buncrestin [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 21:42
+2/2
Domnul director trebuie sa fie un om tare gospodar din moment ce in curtea spitalului se plimba in liniste serpii. Intr-adevar, duc lipsa de fonduri, curatenia e grea si costisitoare, trebuie facute proiecte, cautate fonduri, facuta licitatie...nu se poate cosi si da cu matura fara bani grei.
inca 1 comentariu comenteaza