Sorin Grindeanu l-a demis pe secretarul de stat din MAI responsabil cu ordinea si siguranta publica - Hotnews Mobile
1 € 4,6660 1 USD 4,0162miercuri 20 iun 2018

Sorin Grindeanu l-a demis pe secretarul de stat din MAI responsabil cu ordinea si siguranta publica

de I.B. Marţi, 20 iunie 2017, 0:16
- a A+

Premierul Sorin Grindeanu a semnat, luni, decizia de demitere din functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, responsabil cu activitatile de asigurare a ordinii si sigurantei publice, a lui Cornel-Gabriel Ciocoiu, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial, potrivit news.ro.Chestorul Cornel-Gabriel Ciocoiu a fost numit secretar de stat pe 29 martie.

Totodata, a fost demis Florin Tunaru din functia de vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Alte decizii de prim-ministru publicate luni in Monitorul Oficial se refera la numirea lui Bogdan-Alexandru Sticlosu si Mihaelei Dinca in functiile de secretar general adjunct in Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

Sticlosu este expert asistent la Ministerul Fondurilor Europene, iar Mihaela Dinca a mai fost secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltarii Regionale in 2016.

1966 de afisari


mihaela dinca
georgebb [utilizator], Marţi, 20 iunie 2017, 0:55
+1/1
am dat si eu un search pe google dupa dansa.. se pare ca a fost mana dreapta a Elenei Udrea si, bineinteles, se leaga multe chestii dubioase de numele ei.


https://investigatiicenzurate.wordpress.com/tag/mihaela-dinca/
comenteaza