Ponta spune ca nu va face parte dintr-un viitor Guvern pentru ca are "o istorie mai speciala" cu Iohannis - Hotnews Mobile
1 € 4,6660 1 USD 4,0348miercuri 20 iun 2018

Ponta spune ca nu va face parte dintr-un viitor Guvern pentru ca are "o istorie mai speciala" cu Iohannis

de I.B. Marţi, 20 iunie 2017, 1:11
- a A+
Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a afirmat, luni, ca nu va face parte dintr-o viitoare structura a Guvernului Grindeanu, din cauza ca are "o istorie mai speciala" cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Intrebat la TVR 1 daca va face parte dintr-o viitoare structura a Guvernului Grindeanu, Ponta a raspuns: "Nu. (...) Nu ca nu vreau, nu pot. (...) Eu n-am o problema legala, am o problema politica, si anume (...) eu nu ma duc sa-l rog pe domnul Iohannis si domnul Iohannis nu cred ca ma vrea pe mine. (...) Noi doi avem o istorie mai speciala, ca sa zic asa".Totodata, chestionat daca inca doi ani de acum inainte nu va mai detine nicio functie executiva in Romania, Ponta a declarat: "Sper sa n-am dreptate, dar domnul Iohannis ar putea sa stea ceva mai mult de doi ani".

Victor Ponta a mai spus ca, in eventualitatea in care nu va fi adoptata motiunea de cenzura, va ramane alaturi de premierul Sorin Grindeanu pana formeaza Guvernul Grindeanu 2.

"Am studiat inca o data Statutul deputatului si senatorului, ca sa fiu sigur ca incompatibilitatea in care ma aflu acum are ca prevedere legala 15 zile sa anunt Birourile permanente si 30 de zile sa ma decid si am fost corect de la inceput, am spus '(...) vreau sa raman deputat, nu raman secretar general al Guvernului'. (...) Raman cu domnul Grindeanu pana formeaza guvernul Grindeanu 2, dupa care ma intorc in Parlament", a spus Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a precizat ca a acceptat sa ocupe functia de secretar general al Guvernului pentru ca nu a trebuit sa mearga la Cotroceni pentru depunerea juramantului.

1227 de afisari


Un om important dl Ponta !
Susufler0 [utilizator], Marţi, 20 iunie 2017, 8:31
+1/1
Inca tanar si deja cu atatea "istorii speciale" la activ !

Cu batranul penal Iliescu, fiindca in vremea lui voia sa se faca liberal;

Cu Nastase pt ca dom profesor i-a girat un doctorat plagiat si intrarea in politica la varf;

Cu Basescu e cea mai speciala pt ca Marinarul n-a avut deloc mila de el si in vremea lui am inceput sa vedem cu totii cate parale face "pe bune" Viorel:

PS. Culmea este ca tocmai cu Iohannis nu a avut inca nimic "special" si se pare ca nici n-o sa aiba !
Hahahahaha
newlook [utilizator], Marţi, 20 iunie 2017, 1:27
-3/3
Hahahahaha...mai draghE, incep sa inteleg de ce l-au reevaluat #rezistii pe fostul "Puie Monta". Serios Pontica? D'aia nu vei face parte din viitorul guvern, ca nu te lasa Johannis?
comenteaza