Ponta: Conflictul a pornit de la faptul că Dragnea nu poate fi prim-ministru - Hotnews Mobile
1 € 4,6660 1 USD 4,0348miercuri 20 iun 2018

Ponta: Conflictul a pornit de la faptul că Dragnea nu poate fi prim-ministru

de I.B. Marţi, 20 iunie 2017, 1:49
- a A+

Conflictul dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Sorin Grindeanu a pornit de la faptul ca Dragnea nu poate sa fie prim-ministru, a afirmat, luni seara, secretarul general al Guvernului, Victor Ponta., potrivit Agerpres."Tot conflictul de la asta a pornit, de la faptul ca domnul Dragnea nu poate fi el prim-ministru si atunci oricine e prim-ministru e rau", a declarat Ponta, la TVR 1.

Intrebat ce l-ar fi determinat pe Dragnea sa declanseze aceasta criza, Ponta a raspuns: "Decizia Curtii Constitutionale, (...) cea referitoare la faptul ca domnul Dragnea nu poate fi prim-ministru".

Potrivit lui Victor Ponta, din cauza acestei decizii "n-a mai mers planul".

"Ideea aceea, care a fost in ianuarie, 'Dom'le, il punem pe Grindeanu, sta si el cateva luni, contestam la Curte, Avocatul Poporului si Curtea spune 'Domnul Dragnea poate fi prim-ministru' (...), atunci Grindeanu se retrage, vine Dragnea si, daca Iohannis nu vrea sa-l puna, il suspenda' (...), n-a iesit, din doua motive. Unu - Curtea Constitutionala a zis ca 'Nu' - si doi-  (...) dupa vizita de la Washington, uitati de povestea cu suspendarea (...) S-a dus", a mai afirmat Ponta.

In opinia lui Victor Ponta, premierul Sorin Grindeanu a fost "prea umilit".

1915 afisari


deci exista politicieni...
Coco Whistle [utilizator], Marţi, 20 iunie 2017, 2:22
0/2
sau alte personalitati care primesc ordine de la guverne straine? sobolanilor....daca ne vindeti macar spuneti-ne si noua ce si cum...tradatorii de neam vor primi plata intr-o zi.
Ba nu bai Pontache.
clint [utilizator], Marţi, 20 iunie 2017, 11:25
0/0
Radacina problemei este ca un partid si-a votat lider un penal. Adica unul condamnat si cu alte probleme cu justitia in desfasurare. Acum pe bune, ce crede mintea voastra putina de PSD-isti ca se intampla cand vine un astfel de individ la putere ?

Normal ca va submina justita, statul de drept, etc. si daca tot o face ca sa scape de puscarie, de ce nu si-ar instaura si o mica dictatura personala ? Ati stiut ce a facut la el in judet dar nici voua, nici electoratului nu v-a pasat, nu va pasa si nu va va pasa de chestii dastea.

Nu vorbim de morala, etica, lucruri "avansate" pentru voi, nici de unde au bani astia pentru pomeni, tinand cont ca prostimii oricum dau firimiturile, grosul intra la politicieni si clientii lor in buzunare, dar v-ati intrebat de unde sunt banii astia ?

Nu va pasa de nimic din toate astea. Nu va pasa decat de voi. Si culmea, tot voi sunteti aia cu socialismul...
inca 1 comentariu comenteaza