Christoph Daum, despre rezilierea contractului cu FRF: "Ar trebui sa fie o solutie amiabila miercuri sau joi" - Hotnews Mobile
1 € 4,6589 1 USD 4,0064luni 16 iul 2018

Christoph Daum, despre rezilierea contractului cu FRF: "Ar trebui sa fie o solutie amiabila miercuri sau joi"

de A.I. Marţi, 12 septembrie 2017, 10:19
- a A+
Imagine
Selectionerul Christoph Daum a declarat presei germane ca isi va rezilia amiabiabil contractul cu Federatia Romana de Fotbal miercuri sau joi (n.r. 13 sau 14 septembrie), informeaza News.ro."Comisia Tehnica nu are autoritatea de a lua decizii, doar presedintele dupa ce se consulta cu mine si cu Comitetul Executiv. Ar trebuie sa fie o solutie amiabila miercuri sau joi. El (n.r. - Burleanu) sau federatia trebuie sa gaseasca solutia potrivita pentru toate partile. Aceasta se va intampla in urmatoarele zile printr-o intelegere de comun acord", a declarat Daum, pentru Bild.

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat in sedinta de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selectionerului Chriostoph Daum de catre Comitetul Executiv al federatiei.

"A avut loc o evaluare si o dezbatere privind situatia echipei nationale. Apoi, atat membrii Comisiei cu drept de vot prezenti astazi, cat si cei absenti, prin telefon, s-au pronuntat cu privire la posibilitatea ca actualul staf al echipei nationale sa continue pana la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca presedintele FRF sa inceapa negocierile pentru rezilierea contractului. Ionut Badea si Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selectioner", a declarat presedintele Comisiei Tehnice si Directorul Tehnic al FRF, Mihai Stoichita.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusa validarii in prima sedinta a Comitetului Executiv.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca, in urma a recomandarii Comisiei Tehnice de reziliere a contractului selectionerului Christoph Daum, va incepe negocierile pentru incetarea colaborarii cu tehnicianul german.

"In urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum si, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selectioner, in baza propunerilor primite de la presedintele Comisiei Tehnice", a spus Razvan Burleanu , luni, dupa o discutie cu presedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichita.

Selectionata Romaniei a fost invinsa, la 4 septembrie, de nationala Muntenegrului, scor 1-0, in etapa a opta a grupei E si a ratat orice sansa de calificare la Cupa Mondiala din 2018. Christoph Daum antreneaza nationala Romaniei de anul trecut, dupa incheierea Campionatului European din Franta.
2196 de afisari


Razvan Burleanu :
si_mort_va_vad [utilizator], Marţi, 12 septembrie 2017, 10:59
+3/5
" ... voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului
selectionerului Christoph Daum : "

Mai Daum-Daum - Sa-naltam , mai avem doar o luna si uite negocierea :

Clauza de un milion de euro o sa le spun ca am reusit sa recuperez 500,0000.00 de euro de la tine , deci Romania a "castigat " tot atat din "negocierea mea, asa ca, sa vezi ca sunt baiat bun, iti dau si tie 100.000.00 de euro sa nu pleci cu destiu' in chiur asa cum ai venit cand te-am adus . Si ia si mai si mananca si tu ceva din banii astia , mai lasa dreaqului bautura aia !!!
hehe
liviu_ [utilizator], Marţi, 12 septembrie 2017, 10:41
+1/13
ce o sa-l regretam noi pe Daum cand o sa vina iar pitzi sau lucescu jr...
inca 6 comentarii comenteaza