Seful Inspectoratului Scolar Braila, acuzat ca l-a lovit pe angajatul unui local dupa ce acesta i-a spus ca s-a incheiat programul si trebuie sa plece - Hotnews Mobile
1 € 4,6589 1 USD 4,0064luni 16 iul 2018

Seful Inspectoratului Scolar Braila, acuzat ca l-a lovit pe angajatul unui local dupa ce acesta i-a spus ca s-a incheiat programul si trebuie sa plece

de G.S. Miercuri, 13 septembrie 2017, 14:43
- a A+

Seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Braila, Dan Gheorghita, este acuzat ca ar fi lovit un barbat de 50 de ani din municipiul Braila, in timpul unui conflict izbucnit la o terasa care apartine unei rude de-a sefului invatamantului brailean. Politistii au dechis dosar penal in acest caz pentru lovire sau alte violente, informeaza News.ro.Scandalul a avut loc in noaptea de 9 septembrie, la o terasa din Braila. Seful interimar al ISJ Braila, profesorul de sport Dan Gheorghita, este acuzat ca ar fi lovit un barbat de  50 de ani, angajat al localului, dupa ce profesorului si celor cu care se afla la masa li s-ar fi spus ca s-a terminat programul si ca trebuie sa plateasca si sa plece.

"In noaptea de 9 septembrie, la ora 1.00, am fost sesizati de o angajata a unei terase din Braila ca un barbat a provocat un conflict si refuza sa paraseasca localul. Colegii mei de la Ordine Publica s-au deplasat la fata locului, unde au identificat un barbat de 37 de ani, care in timpul conflictului ar fi lovit un barbat de 50 de ani din municipiul Braila. Cercetarile in acest caz continua, iar politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru lovire sau alte violente", a declarat, miercuri, subinspector Laura Dan, purtator de cuvant al Politiei Judetene Braila.

Seful ISJ Braila neaga ca ar fi lovit pe cineva, insa admite ca in noaptea de 9 septembrie s-a aflat alaturi de cunoscuti la terasa respectiva, iar in jurul orei 01.00 doi angajati, sot si sotie, i-ar fi cerut sa plece pentru ca terasa s-a inchis.

Profesorul de sport Dan Gheorghita a fost inspector general adjunct al ISJ Braila pana la inceputul acestei luni, cand fostul sef al institutiei, Catalin Canciu, a fost demis de ministrul Educatiei, iar atributiile sale i-au fost delegate temporar adjunctului. 

712 afisari


Asa fac toti
mitg [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 15:08
+2/2
"Profesorii de sport"

Niste brute prin excelenta.
comenteaza