Alina Gorghiu la RFI: Vom depune moţiunea de cenzură, dar căutăm cel mai favorabil context / Sper că sfârşitul de an ne va prinde cu un nou Guvern - Hotnews Mobile
1 € 4,7584 1 USD 4,2268marţi 23 apr 2019

Alina Gorghiu la RFI: Vom depune moţiunea de cenzură, dar căutăm cel mai favorabil context / Sper că sfârşitul de an ne va prinde cu un nou Guvern

de R.M. Miercuri, 7 noiembrie 2018, 11:19
- a A+
Imagine
Opoziţia va depune moţiunea de cenzură când va exista un număr suficient de voturi pentru ca demersul să fie un succes, declară la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu. Ea speră că "sfârşitul de an ne va prinde cu o moţiune de cenzură votată de majoritatea din Parlament şi pe cale de consecinţă, cu un nou Guvern".Alina Gorghiu spune despre eventuala moţiune de cenzură că "este un calcul pe care-l facem în mod constant. Se fac de câteva săptămâni discuţii, negocieri cu toate grupurile parlamentare, cu toţi parlamentarii, care în acest moment şi-au exprimat sau încă nu şi-au exprimat opţiunea de a susţine o moţiune de cenzură. Se va depune, fiind singura posibilitate într-o sesiune, avem un singur glonţ de tras, o singură moţiune de cenzură, se va depune atunci când mizăm pe un număr suficient de voturi pentru ca această moţiune de cenzură să fie un succes".

Senatoarea PNL precizează că liberalii caută momentul cel mai favorabil pentru depunerea moţiunii de cenzură: "Vom folosi cel mai favorabil context. În momentul în care vom avea un număr de voturi, care să ne dea perspectiva unui succes la această moţiune, o vom depune negreşit, nu va exista sesiune fără moţiune de cenzură (...). Eu sper că sfârşitul de an ne va prinde cu o moţiune de cenzură votată de majoritatea din Parlament şi pe cale de consecinţă, cu un nou Guvern".

348 de afisari


Nu aberează ! Doar își joacă rolul.
Amad [utilizator], Miercuri, 7 noiembrie 2018, 11:46
+4/4
Așteaptă alegerile europarlamentare pt. un loc călduț, platit lunar cu aprox. 17 salarii medii pe economie.
Asta înseamnă 815 salarii medii într-un mandat, adică 68 de ani de salariu mediu pe economie în doar 4 ani.
Normal că dă din gură, doar nu vrei să facă bătături muncind.
Cu mici excepții cvasimajoritatea parlamentarilor și bugetarilor au ales această direcție tocmai pt. munca puțină (sau deloc) dar pe bani mulți (sau șpăgi multe).
Vorba cuiva ... ”calm de bugetar”.
Va Aduceti Aminte de Andreea Paul?
un domn [utilizator], Miercuri, 7 noiembrie 2018, 11:23
+3/3
A nascut sambata si luni era la “munca “ ? Asa este Alina, viseaza si cu gratzie Abereaza !
Penele este Acelasi Lucru cu P$D !
inca 4 comentarii comenteaza