Jorge Mendes și povestea transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus: "În ianuarie mi-a spus că vrea să joace la Torino, negocierile au durat două-trei luni" - Hotnews Mobile
1 € 4,7205 1 USD 4,1484marţi 25 iun 2019

Jorge Mendes și povestea transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus: "În ianuarie mi-a spus că vrea să joace la Torino, negocierile au durat două-trei luni"

de A.I. Marţi, 18 decembrie 2018, 14:48
- a A+
Imagine
Impresarul Jorge Mendes a dezvăluit modul în care a organizat transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino, informează News.ro."În ianuarie, Cristiano mi-a spus că vrea să joace la Juventus. Imediat m-am gândit că va fi foarte greu, i-am spus acest lucru, dar apoi m-am gândit că nimic nu e imposibil", a declarat Mendes, la gala Golden Boy, unde a primit titlul de cel mai bun impresar al anului.


"Prima întâlnire cu diriguitorii de la Juventus a avut loc la Madrid, înainte de Real Madrid - Juventus din luna aprilie. Apoi, am discutat a telefon şi, uşor-uşor, operaţiunea s-a concretizat. Negocierile au durat două-trei luni. Meritul revine celor de la Juventus şi preşedintelui lor, care au luat decizia de a-l aduce pe Cristiano. Florentino Perez? Totul s-a petrecut normal: Juventus l-a vrut pe Cristiano şi l-a adus", a adăugat Mendes .

Cristiano Ronaldo a semnat un contract pe patru ani cu Juventus Torino, în iulie, pentru 112 milioane de euro.
1126 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza