Helmuth Duckadam, după ce Donald Tusk l-a lăudat: "Nu am visat vreodată ca numele meu să fie menționat de Președintele Consiliului European" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4172miercuri 27 mai 2020

Helmuth Duckadam, după ce Donald Tusk l-a lăudat: "Nu am visat vreodată ca numele meu să fie menționat de Președintele Consiliului European"

de A.I. Vineri, 11 ianuarie 2019, 10:20
- a A+
Imagine
Donald Tusk, Președintele Consiliului European, a avut, joi seară, un discurs integral în limba română, cu ocazia preluării României a președinției Consiliului UE. Printre altele, Tusk și-a adus aminte de penaltiurile apărate de Helmuth Duckadam în 1986, atunci când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Replica fostului mare portar nu s-a lăsat prea mult așteptată, Duckadam fiind mândru că lumea și-a adus aminte de perfomanța reușită la Sevilla, într-o noapte de mai. "Nu am visat vreodată ca numele meu să fie menționat de Președintele Consiliului European".


Ce a postat Helmuth Duckadam pe Facebook:

"Știam că performanța Stelei din finala de la Sevilla contra Barcelonei va rămâne în memoria iubitorilor de fotbal. Dar, nu am visat vreodată, ca la un eveniment de asemenea importanță pentru Romania, precum preluarea presedinției Consiliului UE, să fie menționat numele meu.

Sunt mândru ca Președintele Consiliului European, dl. Donald Tusk, și-a adus aminte de cea mai mare performanță a fotbalului romanesc" - Helmuth Duckadam.S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO ​Discursul integral în limba română al președintelui Consiliului European, Donald Tusk

VIDEO După discursul lui Tusk, Ambasada Suediei a postat înregistrarea cu momentul victoriei lui Helmuth Duckadam

10745 de afisari


Un regret
Ochii_pe_voi [utilizator], Vineri, 11 ianuarie 2019, 10:29
+19/19
Singurul regret e că numele unui mare sportiv a fost pronuntat ca o contrapondere la cele (nepronunțate) ale unor MARI TICALOSI care au făcut România de râs.
E bine
nano2k [utilizator], Vineri, 11 ianuarie 2019, 10:42
+15/15
E bine, pentru ca in felul asta a dat un mesaj si romanilor care simt ca sunt invinsi: avem valori, trebuie sa ne gasim taria de a face ceea ce trebuie o data pentru totdeauna!
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings