Corina Crețu candidează la europarlamentare: Am primit o singură ofertă până acum, de la Pro România - Hotnews Mobile
1 € 4,7205 1 USD 4,1484marţi 25 iun 2019

Corina Crețu candidează la europarlamentare: Am primit o singură ofertă până acum, de la Pro România

de N.O. Vineri, 11 ianuarie 2019, 21:22
- a A+
Imagine
Comisarul european Corina Crețu a confirmat, vineri seara, că va candida la europarlamentare, menționând că a primit o singură propunere, cea din partea Pro România, partidul înființat de fostul premier Victor Ponta, relatează Mediafax."Da. Când ne-am întâlnit ultima oară, am spus că mă voi gândi. Aveam și ideea de a nu mai candida. M-am gândit, după aceea. Oamenii care au stat mai mult la Bruxelles, în ciuda mentalității care este în România - Gata, să mai vină și în țară - se poate căpăta experiență pentru țara lui", a răspuns Corina Crețu, comisarul pentru politică regională, vineri seara, într-o emisiunea la România TV, întrebată dacă va candida la europarlamentare.

Aceasta a dat exemplul comisarului Reading, care a avut mai multă influență la al treilea mandat. Reading a fost comisar pe justiție, fiind direct implicată în realizarea raportului MCV.

"Nu am luat o decizie (n.red. - în ceea ce privește partidul din partea căruia va candida). Am o singură ofertă publică, la ora actuală, de la domnul Ponta, de la Pro România. O analizez. Este un om cu care am colaborat foarte mult, care m-a propus pentru comisar european. (...) PSD-ul nu mi-a propus, deocamdată, nimic. Au spus că nu au discutat, până acum", a mai spus Crețu.
4958 de afisari


Mda
imi_pasa_de_romania [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 0:18
+7/7
Cine sa o ia in brate decat PSD3: partidul lui Monta.
Intrebare
Ochii_pe_voi [utilizator], Vineri, 11 ianuarie 2019, 21:47
+5/7
Despre tătucul ei spiritual, CRIMINALUL Ilici Iliescu, nu are nimic de spus?
inca 3 comentarii comenteaza