VIDEO Cum să slăbești după sărbători, fără să mergi la sală/ Exerciții pentru oameni ocupați - Hotnews Mobile
1 € 4,7205 1 USD 4,1795marţi 25 iun 2019

VIDEO Cum să slăbești după sărbători, fără să mergi la sală/ Exerciții pentru oameni ocupați

de Daniela Mihai, Matei Budes Vineri, 11 ianuarie 2019, 22:44
- a A+
Imagine
Oamenii care petrec mult timp la job nu reușesc întotdeauna să aibă un stil de viață sănătos, fie că este vorba de sport, de ce mănîncă sau cum se relaxează. De obicei, începutul de an aduce dorințe și multe planuri de îndeplinit, dar și câteva kilograme în plus. Andra Mamele, instructor de fitness, tehnician în nutriție și antrenor personal la Happy Gym vă explică ce fel de exerciții puteți face la birou pentru un tonus mai bun și un plus de optimism.
"Sportul este foarte important în menținerea unui stil de viață sănătos, dar trebuie să înțelegem cu toții că foarte important este menținerea unui echilibru în viața noastră. Atunci când este vorba despre o trasformare corporală, lucrurile nu se întâmplă atât de ușor. Trebuie să ținem cont, în primul rând, de trei factori: alimentația sănătoasă (care este pe primul loc), sportul (care ne aduce multe beneficii) și, nu în ultimul rând, odihna" - consideră Andra Mamele.

"Nu există o rețetă-minune. Avem nevoie de consecvență, determinare și ambiție și trebuie să trecem cu toții, cu pași mici, spre schimbarea stilului de viață, pentru a fi sănătoși", a mai spus Andra Mamele.

În video sunt prezentate trei exerciții pentru mai multe grupe de mușchi, pe care le puteți face acasa sau chiar la birou. Este foarte important să sincronizați respirația cu modul de executare a mișcărilor.Filmările au fost realizate la Happy Gym București
Editare si filmare: Matei Budes
11596 de afisari


va spun eu
getmyextip [utilizator], Duminică, 13 ianuarie 2019, 10:20
+1/1
va spun eu cum slabiti oricand, nu numai dupa sarbatori: nu mai mancati ca porcu'!
Fugiti din tara
matali [utilizator], Duminică, 13 ianuarie 2019, 12:41
0/0
Cel mai bun remediu pentru a da kilogramele jos dupa sarbatori ar fi sa fugiti din tara asta de 2 lei ,unde nu aveti nici un viitor !
comenteaza