Ecuador: 17 morți și 12 răniți într-un incendiu - Hotnews Mobile
1 € 4,7205 1 USD 4,1484marţi 25 iun 2019

Ecuador: 17 morți și 12 răniți într-un incendiu

de S.A. Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 4:18
- a A+
Imagine
Șaptesprezece oameni au murit și doisprezece au fost răniți vineri în Guayaquil, Ecuador, într-un incendiu la o clinică specializată în tratamentul dependențelor, au declarat autoritățile citate de AFP.Raul Ledesma, guvernator al provinciei Guayas din sud-vestul Ecuadorului, a declarat reporterilor că numărul morților a fost de 17 și 12 răniți care au fost spitalizați. El a spus că între 30 și 40 de persoane au fost în clinică în momentul incendiului.

Pompierii au declarat că victimele au murit "prin asfixiere" și că răniții au avut "arsuri ale tractului respirator".

Incendiul a izbucnit din cauze necunoscute într-o clinică specializată în tratamentul dependenței de droguri sau alcool, situată în capitala economică a Ecuadorului.

Potrivit informațiilor de la presa locală, clinica ar fi funcționat fără autorizație legală. Guvernatorul nu a confirmat dacă aceasta este într-adevăr o clinică clandestină.

Autoritățile presupun că focul a fost provocat de pacienții din incintă.

Pompierii "ne spun că (pacienții ) au așezat saltele și au provocat un incendiu. Poate că au încercat se elibereze întrucât erau închiși ", a declarat Tanya Varela, responsabilă a poliției de sector.

Directorul clinicii este căutat , iar autoritățile au lansat o operațiune de localizare a altor centre de dezintoxicare care îi aparțin .
176 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza