Le Vif: Emmanuel Macron nu va merge la Davos - Hotnews Mobile
1 € 4,7205 1 USD 4,1795marţi 25 iun 2019

Le Vif: Emmanuel Macron nu va merge la Davos

de Serban Anghel Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 4:53
- a A+
Imagine
Președintele francez Emmanuel Macron nu va participa la forumul din Davos, Elveția, care reunește elitele economiei globale, au declarat oficialități franceze citate de Le Vif .Dacă șeful statului a ținut un discurs lung la Forumul de la Davos anul trecut, președinții francezi nu participă de obicei la această întâlnire în Elveția.

Macron se confruntă, de asemenea, cu cea mai gravă criză de la alegerea sa în mai 2017, cu populara răscoală a "vestelor galbene", care au demonstrat timp de aproape două luni, uneori violent, în semn de protest împotriva politicii sociale și fiscale a guvernului.

Cu toate acestea , președintele va avea o întâlnire la 21 ianuarie la Versailles, lângă Paris , cu 150 de investitori francezi și străini, pentru o nouă ediție a summit-ului "Alege Franța" privind atractivitatea Franței.

"Dorința noastră este să evidențiem oportunitățile din teritoriu făcând cunoscute diferitele regiuni și know-how-ul lor. Vom avea companii franceze de diferite mărimi, reprezentând structura economică din regiuni", a declarat președinția.
2034 de afisari


O ultima stire ar sugera ca totusi
asistat [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 5:08
0/6
merge la Davos Macrou, sa serveasca cate un nes si-un dulce, in pauze, la Presedintii adevarati...
comenteaza