Florin Iordache o atacă pe Corina Crețu pe tema candidaturii la Parlamentul European - Hotnews Mobile
1 € 4,7228 1 USD 4,1899luni 17 iun 2019

Florin Iordache o atacă pe Corina Crețu pe tema candidaturii la Parlamentul European

de DG Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 15:06
- a A+
Imagine
Vicepreşedintele PSD Florin Iordache s-a arătat deranjat de modul în care Corina Creţu, comisar european, a criticat guvernul și de faptul că aceasta a anunţat că vrea să candideze la alegerile europarlamentare, având o ofertă de la partidul lui Victor Ponta."M-a deranjat modul în care doamna comisar a atacat Guvernul României. Eu nu am mai văzut ca un comisar al unei ţări să îşi atace propriul Guvern. Dacă era din partea unui partid de opoziţiei, poate, dar nici aşa nu înţelegeam, cu atât mai mult cu cât ea a ajuns acolo din partea PSD. Să-ţi ataci Guvernul ţării tale că nu a făcut, că nu a depus toate eforturile, că gradul de absorbţie... şi aşa mai departe nu e în regulă. Nu crezi că prima ofertă trebuia să o ai de la partidul tău şi să ai o discuţie cu partidul tău? A fost o recepţie acum două seri după concertul de la Ateneu şi la care n-am văzut-o. Toţi cei 27 de comisari au venit şi, nu întâmplător sau nu, dumneaei nu a venit. Dar ca dovadă de fair-play era să aştepte să aibă o discuţie", a afirmat Florin Iordache, sâmbătă, în direct, la Antena 3.

Corina Crețu a explicat vineri seară la Digi24 că nu a primit nicio "propunere publică" de a candida pe listele PSD la europarlamentare. Ea a declarat că își dorește să candideze la europarlamentare, dar singura propunere a venit din partea Pro România.

"Mi-aş dori să candidez în Parlamentul European, iau în considerare şi analizez şi îi mulţumesc pentru propunere lui Vcitor Ponta", a subliniat Corina Crețu.
15446 de afisari


Romanica
arpi [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 15:32
+28/40
La cat de doct esti nu poti intelege adevarul, chiar daca acesta vine de la cineva din acelasi partid...
iordache
------ [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 15:35
+28/36
Ce-ai fi vrut iordache! sa va laude ,spune si tu cu ce,oug 13 amnistia sau ce alte ispravi ale psdeului.
inca 32 de comentarii comenteaza