USR: Blocajul generat de licitația pentru corvete și atacul PSD la șeful Armatei servesc intereselor Rusiei - Hotnews Mobile
1 € 4,7228 1 USD 4,1899luni 17 iun 2019

USR: Blocajul generat de licitația pentru corvete și atacul PSD la șeful Armatei servesc intereselor Rusiei

de DG Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 15:42
- a A+
Imagine
USR consideră că blocajul generat de licitația pentru corvete, simultan cu atacul la șeful Armatei, nu face decât să destabilizeze flancul de est al NATO și servește direct intereselor Rusiei, care luptă pentru controlul în Marea Neagră."Uniunea Salvați România transmite că noul scandal legat de licitația pentru corvete inițiată de Ministerul Apărării demonstrează că PSD și Dragnea nu sunt în stare să finalizeze fără suspiciuni de corupție nici un contract, nici măcăr cele mai importante care vizează Armata Română. Acest blocaj, simultan cu atacul la șeful Armatei, nu face decât să destabilizeze flancul de est al NATO și servește direct intereselor Rusiei, care luptă pentru controlul în Marea Neagră", se arată într-un comunicat citat de Mediafax.

Potrivit lui Bogdan Rodeanu, vicepreședinte al Comisie de apărare din Camera Deputaților, programul de înzestrare al Armatei este o prioritate națională și internațională. "PSD-ul lui Dragnea trebuie să înţeleagă că programul de înzestrare al Armatei nu este un obiectiv în cartea de colorat numită Program de guvernare, ci o prioritate naţională şi internaţională pentru că ne-am asumat rolul de a contribui la apărarea granițelor NATO şi UE", avertizează deputatul USR Bogdan Rodeanu.

Secretarul de stat pentru Armamente, Andrei Ignat, l-a informat pe ministrul Gabriel Leș că a sesizat Parchetul Militar al Curții Militare de Apel, întrucât sunt suspiciuni privind derularea legală a procedurii de achiziție a corvetelor, achiziția fiind și suspendată până la soluționarea dosarului.
4298 de afisari


Comentez de mult timp pe acest site
Rescator [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 17:06
+14/20
aplecarea organică a PSD/PCR către Rusia lui Putin.
Observați că ipochimeni politruci din Mafia Roșie,
Cupola Ciumei Roșii fac escale la Moscova sau vizite
la Sankt Petersburg și Havana(și in alte locuri in care
FSB/KGB +GRU au locuri de instruire și de trasare a
liniei pentru vasali).Mare minune ca in Luna de Miere
a Dictatorului Liv Jong Unu acesta să nu fi fie interceptat și școlit.Cu ăștia Armata Romănă va rămâne cu ce are incă din 1970.Intarzierea Bugetului
cu luni de zile are aceiași explicație,nimeni să nu mai
poată face nimic.Anul 2019 este deja compromis
pentru toate investițile posibile și necesare in Romania.
Veve? i-ar ai tras pe nas?
AliKimiku [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 18:21
+11/15
Daca contractul cu corvetele se derula dupa cum l-a inceput guvernul Ciolos, anul viitor aveam prima nava functionala. Orice an de intarziere inseamna un avantaj pentru Rusia.
Termina cu termenii inventati de rusi : neo-colonialism.
De altfel mirosi a idiot util prost-sovietic de la distanta.
inca 8 comentarii comenteaza