Barcelona, interesată de Ludovit Reis - Mijlocașul de 18 ani al lui Groningen, pe lista scurtă a catalanilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4172miercuri 27 mai 2020

Barcelona, interesată de Ludovit Reis - Mijlocașul de 18 ani al lui Groningen, pe lista scurtă a catalanilor

de A.I. Marţi, 23 aprilie 2019, 11:57
- a A+
Imagine
FC Barcelona și-ar putea mări lotul în această vară cu un mijlocaș de 18 ani. Ludovit Reis, jucătorul olandez al echipei Groningen, este dorit de gruparea catalană care a început demersurile pentru a-l transfera pe puștiul din Eredivisie, trasmite Mediafax.


Directorul executiv al clubului Groningen, Hans Nijland, a confirmat interesul formației blaugrana: "Ne gândim serios că va merge la Barcelona începând cu sezonul următor".

Oficialul a precizat că o delegație a Barcelonei a mers în Olanda să discute despre mutarea mijlocașului și va urma "o a doua negociere".

În presa din Olanda s-a vehiculat că transferul s-ar face în schimbul a șase milioane de euro, sumă care nu a fost confirmată de Hans Nijland, care ar fi declarat că: "vom încerca să scoatem maximul posibil pe el (n.red. - Ludovit Reis)".

În plus, oficialul lui Groningen a precizat că mijlocașul a fost informat că ar putea ajunge lângă Messi&Co., însă, inițial, va merge la Barcelona B, ca mai apoi să facă pasul spre echipa mare.

Ludovit Reis a evoluat în 27 partide în acest sezon pentru Groningen și a marcat un singur gol.


679 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings