Dan Barna, către Dăncilă: Vă invit la Iași să facem prima dezbatere din campania asta în stradă - Hotnews Mobile
1 € 4,7800 1 USD 4,4000miercuri 19 feb 2020

Dan Barna, către Dăncilă: Vă invit la Iași să facem prima dezbatere din campania asta în stradă

de V.M. Sâmbătă, 24 august 2019, 16:51
- a A+
Imagine
Prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a invitat-o pe Viorica Dăncilă, într-un mesaj postat pe Facebook, duminică, la Iași, pentru a face în stradă prima dezbatere din campania pentru prezidențiale, după ce liderul PSD l-a acuzat pe liderul USR că nu merge în rândul oamenilor, relatează Mediafax."Doamna Dăncilă și-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor. Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău și la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Bunești și Botoșani. De o săptămână bat orașele și comunele Moldovei și stau de vorbă cu toți oamenii care îmi ies în cale. Mâine dimineață vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteți să folosiți elicopterul ca să ajungeți mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să știți", a scris prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, pe Facebook .

Social-democrații au validat-o în Congresul de sâmbătă pe Viorica Dăncilă drept candidatul PSD la prezidențiale.

În discursul său, Viorica Dăncilă l-a atacat pe Dan Barna, susținând că nu vorbește cu oamenii și că "sădește ură în rândul acestora".


2242 de afisari


Barna, pur si simplu, a dat sah mat la regina.
Lucky1 [utilizator], Sâmbătă, 24 august 2019, 17:47
+11/15
Ce sa faca Viorica la Iasi, in dialog direct cu Barna? Nu-l cunosc prea bine pe Basrna, dar observ ca este articulat in ce exprima.
Agramata, bailbaita si cu o minte foarte putin cuprinzatoare, Dancila nu poate accepta un dialog in "aer liber", chiar fara o hartie in fata care sa-i inspire mintea, de regula fara nico inspiratie. Chiar cu hartie, ea tot isi da in petic, si anume destul de des.
Ea trebuie sa primeasca intrebarile in prealabil, cineva trebuie sa si stie sa-i scrie ce sa balbaie cu curaj dumneaei. Ati vazut ce curajoasa este in mijlocul poporului sau pesedist care o iubeste in unanimitate.
Pentru Dan Barna
Rahan5 [utilizator], Sâmbătă, 24 august 2019, 17:51
+10/12
cuvintele lui Dancila contra lui sunt o insulta.
Si Vlad Tepes in tinerete, cand si-a inceput cariera politica, a fost insultat de unii politiceni ai vremii. Dar s-au pollit repede cu insultele cand a inceput sa le cam ,,doara fundul".
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings