Joaca de-a coronavirusul - Cine este jucătorul din ATP care a mințit că are toate simptomele - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1678marţi 29 sep 2020

Joaca de-a coronavirusul - Cine este jucătorul din ATP care a mințit că are toate simptomele

de A.I. Joi, 26 martie 2020, 8:56
- a A+
Imagine
În urmă cu mai multe zile, a afirmat că așteaptă să fie testat pentru că are toate simptomele noului coronavirus . Între timp, i-a recunoscut jucătoarei Andrea Petkovic că a mințit și că nici măcar nu știe de ce a făcut-o. Bernard Tomic este jucătorul de tenis care se joacă de-a virusul într-o perioadă în care numărul deceselor la nivel mondial din cauza Covid-19 a depășit 21.000.


Pe 16 martie, în fluxul mondial al știrilor circula din plin declarația lui Bernard Tomic . Acesta se simțea rău, se izolase la Miami și aștepta să fie testat pentru că avea simptomele noului coronavirus.

Între timp, jucătorul australian de tenis i-a recunoscut germancei Andrea Petkovic că nu prea suferă de nimic și că totul a fost o minciună. Mai mult, Tomic i-a spus nemțoaicei că nici măcar nu știe de ce a mințit.

Preocupată de soarta colegului de muncă, Petkovic i-a scris acestuia și a avut stupoarea să afle că Tomic a mințit în legătură cu coronavirusul.

"Știm cu toții că este un rebel. Trăsăturile sale balcanice ies la iveală. De multe ori vorbește fără să gândească , iar ultimul exemplu este declarația despre coronavirus. În urmă cu câteva zilei i-am scris și a recunoscut că totul este o minciună și că nici măcar nu știe de ce a facut-o", a precizat Andrea Petkovic , citată de Punto de Break .

De-a lungul timpului, Tomic a oferit mai multe declarații cu care a ieșit în evidență, una dintre ele fiind aceea că nu a iubit niciodată tenisul , că joacă doar pentru bani și că se simte prizonier.

Tomic se află pe locul 202 în clasamentul ATP, iar cel mai bun loc ocupat a fost 17, în 2016. A câștigat din tenis $6.115.655.


3395 de afisariScoate in fata ''trasaturile balcanice'' una
persuasiv [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 12:00
0/0
nascuta si crescuta in Republica Socialista Federativa Yugoslavia.
comenteaza
Cookie Settings