Demisii în lanț la Spitalul din Orăștie. Angajații de la ATI acuză că nu au echipament de protecție - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4172miercuri 27 mai 2020

Demisii în lanț la Spitalul din Orăștie. Angajații de la ATI acuză că nu au echipament de protecție

de V.M. Luni, 30 martie 2020, 15:47
- a A+
Imagine
Mai multe cadre medicale din secția de Terapie intensivă a Spitalului din Orăștie au demisionat luni. Acestea susțin că nu au echipamente de protecție și că sunt expuse îmbolnăvirii cu noul coronavirus.


Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Hunedoara, Lucian Morogan, a declarat, pentru agenția Mediafax, că și-au dat demisia un medic cu specializare ATI, cinci asistente și cinci infirmiere.

Aceștia ar fi invocat și lipsa echipamentelor de protecție împotriva noului coronavirus.

"Instituția Prefectului a aflat de acele demisii. Se încearcă să se ia legătura cu primarul, în subordinea căruia este spitalul, și se încearcă deblocarea situației, demisiile fiind un act unilateral, asta se întâmplă. O să vedem cum se poate rezolva pentru a înlocui acei medici sau asistente. Da, au invocat și că nu au echipamente de protecție. Nu știm exact care este situația, fiind un spital în subordinea primăriei, toate achizițiile care ar fi trebuit să fi fost făcute, probabil ele au întârziat, sau întârzie, nu putem noi să spunem, este managementul lor personal. Este vorba de un medic specializare ATI, cinci asistente și cinci infirmiere", a spus Lucian Morogan.

Conducerea Spitalului Municipal Orăștie nu a putut fi contactată până la ora transmiterii acestei știri.


6108 afisari


grija primarilor
next [utilizator], Luni, 30 martie 2020, 16:04
+19/21
in ultimii 2-3 ani primarii au avut grija sa-si mareasca salariile, nu sa doteze spitalele din subordine.... Astia ar trebui in primul rand judecati si pe urma lasii astia care acum fug din spitale! Oare cati dintre astia cu demisiile in brate dadeau spagute sa se angajeze in spitale???
Rușine!
spirache [utilizator], Luni, 30 martie 2020, 15:57
+16/32
Ok! Sa li se retragă licență de libera practică în România și UE. Pai nici nu s a tras primul cartuș la Orăștie și deja dezertează? Sa fie salarizarea la nivelul lui 2023 că altfel fug peste hotare. Acum văd că nu mai vrea nici unul sa fuga. Câtă perfidie!
inca 42 de comentarii comenteaza
Cookie Settings