Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2 (Euractiv) - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0751joi 06 aug 2020

Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2 (Euractiv)

de G.S. Duminică, 5 aprilie 2020, 8:05
- a A+
Imagine
Într-o prezentare pe care o descrie ca fiind una cu mult text, în scop informativ, Dr. Michael Lin, explică tot ceea ce este esențial de știut despre SARS-CoV2. Denumirea este importantă, spune acesta, potrivit Euractiv.ro.


Acesta este un document informativ (en.), avertizează prof. dr. Michael Lin, cu privire la o prezentare power point pregătită ca document informativ. Un document care a devenit de referință și pentru publicul neavizat.

"Nu este o discuție TED. Nu este menită să distreze, să promoveze o idee, utilizând o grafică frumoasă." - îi avertizează prof. Ling încă din introducerea prezentării, în cadrul unei discuții virtuale pentru MIT's Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory.

Articolul integral, pe Euractiv.ro.


18537 de afisariNenea profesorul!
asavreau [utilizator], Duminică, 5 aprilie 2020, 10:00
+5/7
Nu contează numele,contează să fie un tratament.
Da muieți-s posmagii?
bilbofil [utilizator], Duminică, 5 aprilie 2020, 13:20
+5/7
Există link în articol la materialul inițial, care este într-adevăr o sinteză excelentă a situației așa cum era cunoscută în luna martie (și cam cum este cunoscută și acum). Trebuie citit de către toți cei care o rup cît de cît pe englezește.

Numele chiar contează, pentru că în funcție de el, adică de încadrarea virusului, drumul pînă la tratament sau la vaccin este mai lung și mai greu sau mai simplu și deja în bună măsură deja parcurs.

Vei găsi acolo ce se poate face acum pentru reducerea epidemiei, la nivel de stat și la nivel federal, dar și ce poate face în cel mai concret mod fiecare dintre noi pentru a se feri cu discernămînt de infectare

Vei găsi și tratamentele posibile acum pentru acest virus (și exact aici contează cel mai mult cum „nenea profesorul” caracterizează virusul).
inca 10 comentarii comenteaza
Cookie Settings