Orban: Vom avea un proiect separat pentru integrarea românilor care s-au întors - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4172miercuri 27 mai 2020

Orban: Vom avea un proiect separat pentru integrarea românilor care s-au întors

de I.B. Joi, 9 aprilie 2020, 2:10
- a A+
Imagine
Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că Guvernul are în vedere programe pentru susţinerea şi integrarea românilor care s-au întors din diaspora, menţionând că aceştia ar putea beneficia de ajutoare sociale sau de locuri de muncă şi nu va fi nicio obstrucţionare pentru cei care doresc să se reîntoarcă să muncească în străinătate, potrivit Agrpres.


"În funcţie de situaţie, vom avea programe de integrare a lor. Românii care s-au întors sunt din mai multe categorii, sunt muncitori sezonieri, de exemplu (...), oricine are o meserie. Normal că în planul de relansare economică de după revenirea la normalitate vom avea un proiect separat pentru integrarea românilor care s-au întors", a declarat Orban la B1 Tv, întrebat în legătură cu situaţia românilor care s-au întors din diaspora.

El a spus că este nevoie pe piaţa construcţiilor de un număr semnificativ de angajaţi şi deja o mare parte dintre cei care se întorc sunt constructori şi pot fi integraţi de companiile de construcţii, menţionând în acelaşi sens şi sectorul agriculturii.


836 de afisari


integrare
Nevermind [utilizator], Joi, 9 aprilie 2020, 2:24
+3/3
Da-ti adresa completa si spune si cand nu esti acasa. Sunt unii diasporeni care s-ar integra un pic prin bunurile tale.
Haoleu!
Sparafucile [utilizator], Joi, 9 aprilie 2020, 2:42
+1/1
Adica sa ne puna la munca?
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings