Adevărul.ro: Şpaga pentru ridicarea morţilor de la morga spitalului din Suceava, lăsată într-o cutie de pantofi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4172miercuri 27 mai 2020

Adevărul.ro: Şpaga pentru ridicarea morţilor de la morga spitalului din Suceava, lăsată într-o cutie de pantofi

de R.M. Joi, 9 aprilie 2020, 11:39
- a A+
Imagine
Trei suceveni, între care un fost poliţist, au declarat pentru "Adevărul " că au plătit "atenţii" de 100 de lei ca să ridice cadavrele rudelor de la morga Spitalului Suceava, după ce li s-a spus că "aşa se face".


Tatăl lui Vasile Costeniuc, fost poliţist timp de 25 de ani, a murit în spitalul din Suceava. Luni, fostul poliţist s-a dus la morga unităţii medicale să ridice cadavrul, împreună cu fratele său şi şoferul unei firme care se ocupă de înmormântări:
  • "Cât stăteam acolo, eram cu şoferul de la firma de pompe funebre. Şi mi-a spus că ce se întâmplă, nu dăm nimic? L-am întrebat pe şofer şi mi-a spus că trebuie să dau 100 de lei. I-am spus fratelui meu să-mi dea 100 de lei, gândindu-mă că intră în banii de spălat. Vă daţi seama, cu mortul acolo. Scoate o cutie de pantofi neagră şi am pus 100 de lei".
Întrebat de adevărul.ro dacă banii nu au fost luaţi de angajatul de la firma privată, fostul poliţist a spus că a văzut cutia în morgă. "Cutia a rămas acolo. Doamna asistentă a luat banii", spune el, acuzând și faptul că nu a putut să recupereze telefonul tatălui său.

Un alt sucevean, Lucian Ciobanu, relatează o întâmplare similară, după decesul mamei sale.
  • "Ni s-a spus că aşa se pune. Vă daţi seama că-n momentele acelea nu ne-am opus. Ne-am certat atunci când au refuzat să ne dea cerceii, portofelul şi telefonul mamei. Le-am primit după ce am insistat să ni le aducă"
A treia mărturie îi aparține lui Mircea Burescu:
  • "Mi s-a cerut fără pic de empatie să "las ceva" şi pentru ei".
Citește articolul integral pe adevărul.ro


13520 de afisari


ȘACALI!
cinevatus [utilizator], Joi, 9 aprilie 2020, 12:22
+11/11
Câteodată, recunosc, gândesc că pentru a schimba astfel de atitudini trebuie soluții extreme. You know what I'm suggesting..
cand a nascut sotia
ruskimushki [utilizator], Joi, 9 aprilie 2020, 11:47
+9/9
am fost felicitat, apoi intrebat ca nu dau si eu de-o bere.

n-am auzit sa se procedeze asa in alte tari, in occidentul putred d epilda, ceea ce ma face sa ma gandesc daca nu cumva mioriticii putrezi ii acuza pe altii c-ar fi putrezi.
inca 9 comentarii comenteaza
Cookie Settings