Patriarhul Daniel ne-a virusat! Adevărat ne-a virusat! sau Cum vede Isus Învierea, made by BORDaniel? - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0924duminică 07 mar 2021
​OPINIE

Patriarhul Daniel ne-a virusat! Adevărat ne-a virusat! sau Cum vede Isus Învierea, made by BORDaniel?

de Eugen Istodor Miercuri, 15 aprilie 2020, 0:43
- a A+
Imagine
Eu zic așa: lăcomie! - asta a înțeles Patriarhul Daniel din toată înțelepciunea lui Isus Hristos. Nu-i destul COVID în România. Nu. Trebuie dom'le să dăm virus la tot poporul. Nu a fost destul cu lingurița, nu! Să dăm cu cuminecătura Paștelui, să dăm cu lumina sfintă. Să băgăm COVID în mahalale cu forța, cu jandarmeria, cu Poliția. Chestia asta merge mână-n mână cu fără-simțirea, pe care Patriarhul Daniel a binecuvântat-o odată cu momentul Colectiv. Atunci, popii au blestemat copiii că-s sataniști și-n ziua a patra a venit un prelat de-a cădelnițat locul, în mare scârbă. Dar, repet, asta zic eu. Oare Isus când tace, ne spune ceva?


TOTUL pornește de aici:
Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a declarat marți seară că, în urma unui acord între BOR și MAI, s-au stabilit următoarele: pâinea binecuvântată (prescuri) va fi distribuită credincioșilor în zilele de vineri și sâmbătă, în intervalul 07.00-17.00, în toate parohiile. În declarația pe propria răspundere, credinciosul va face precizarea numele lăcășului de cult la care se va deplasa. Distribuirea Sfintei lumini adusă de la Ierusalim se va face de către voluntarii parohiilor și de către echipajele de ordine publică, sâmbătă seară începând cu ora 20.00.

Deci, eu așa văd lucrurile. Daniel Patriarhul impune Învierea cu Jandarmeria. Haideți să ne întrebăm simplu: oare, cum privește Isus această Înviere a sa? Iisus contează?

Este un exercițiu de imaginație:

1. mamă, ce pile are Daniel! E tare! Dacă în plină infecție el convinge inimi mici ca Orban și Vela să lase garda jos, eu Isus mă întreb
2. dar cu catolicii ce-ați avut? Ei m-au înviat acasă cu “moartea pre moarte călcând", firesc. E valabilă Învierea aia? Nu mai e la modă Învierea aia?
3. Patriarhul Daniel cheamă bătrânii și săracii, credincioșii. Ei, cu inimile Sus vin să-și ia moarte din lumina sfântă
4. Mai este asta Înviere?
5. Eu, Isus, nu cumva mă încadrez la articolul 352: "zădărnicire în combaterea bolilor"?

Este asta Înviere?
Isusul meu drag și bun apelează ca să pună o întrebare.
La ora aceasta, Patriarhul are telefonul închis sau nu este în aria de acoperire a conștiinței.


28138 de afisariPopulismul criminal al guvernantilor e problema.
clint [utilizator], Miercuri, 15 aprilie 2020, 0:52
+43/65
De la preafericit la ce puteai sa te astepti?
Si-a demonstrat atatia ani la rand nemernicia si spurcaciunea.

Dar astia de la guvernare, MAI mai ales, au ratat o sansa mare sa arate ca traim intr-un stal laic si normal pana la urma. Probabil cred ca au facut prea multe si de aceea isi permit relaxarea.

Rusine!
Secularizarea Activelor BOR
un domn [utilizator], Miercuri, 15 aprilie 2020, 0:52
+38/52
#obligatorie
inca 35 de comentarii comenteaza