Hotnews utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care Hotnews.ro prelucreaza datele cu caracte personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.
Aceste filme sunt senzaționale. Intră în sufletulul omului și-ți transmit senzațiile omului. Despre copil, despre omul de lângă el. Viața descoperită în detalii mărunte. Senzaționalul acela de gesturi, obiecte de fiecare zi peste care trecem altfel nepăsători. Acest "sfârșit" al lumii 2020 merită un LIFE LIVE cu oameni excepționali.
Antropologul Alexandru Bălășescu mi-a împărtășit "fuga" sa spre o lume mai sănătoasă. Criza l-a prins în Asia și primul avion spre Germania s-a anulat din lipsă de călători. Cine să mai fugă? Al doilea avion l-a luat. Împreună cu soția și copilul. Mi-a dat interviul având căștile fetiței la urechi într-o cameră goală și așteptând, cine știe când, bagajele cu lucruri. Mi-a aprins imaginația Alexandru, când vorbește cum s-a luptat cu dușmani invizibili. Faptul că el a învățat la timp antropologie mi-a făcut mie un bine: am avut explicații privind panicile noastre ca oameni. Da, neapărat de citit ultima sa carte "Într-o zi, orașul
". E de luat și savurat. "Privește curajos în labirintul nostru de "ziduri ale separării“ care declanșează frica, intoleranța, violența."
Șerban Pavelescu, istoric, a adunat jurnalele a doi generali ai armatei ruse din timpul primului război mondial într-o carte "Aliatul inamic, Humanitas".
Cartea este despre descompunerea armatei ruse pe vremea Revoluției bolșevice. Microscopic văzută descompunerea este, haha, delectabilă. Cartea urma să fie lansată cum merita. Cu tam tam. Dar Covidul a stricat planurile. Dacă stau să privesc acum, Șerban nu este departe de forța generalilor săi antologați. El este general acasă, pe COVID, peste o armată de pisici, pe care le-a salvat cu prețul vieții lui austere. Șerban Pavelescu vă spune cum ordonează viața pisicilor sale pe vremea Răului.
persuasiv [utilizator], Luni, 20 aprilie 2020, 20:22