Covid-19: Ce sumă ar putea fi nevoite cluburile din Premier League să înapoieze deţinătorilor drepturilor TV - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0751joi 06 aug 2020

Covid-19: Ce sumă ar putea fi nevoite cluburile din Premier League să înapoieze deţinătorilor drepturilor TV

de Red. Sport Marţi, 19 mai 2020, 9:13
- a A+
Imagine
Cluburile din Premier League ar putea fi nevoite să dea înapoi 340 de milioane de lire sterline deţinătorilor drepturilor TV din ţară şi străinătate, chiar şi în cazul în care meciurile se vor relua de luna viitoare.


Potrivit advanced-television.com, deşi oficialii cluburilor continuă discuţiile pentru Proiectul Restart, în speranţa ca meciurile să poată fi reluate în iunie, totuşi ar putea fi nevoite să dea bani înapoi deoarece partidele vor avea loc la alte date decât cele prevăzute, se vor juca fără spectatori şi posibil pe teren neutru.

Cluburile din Premier League ar urma să câştige un total de 9,2 miliarde de lire sterline de la deţinătorii drepturilor TV pentru sezoanele 2019 - 2022.

Directorul executiv al Premier League, Richard Masters, a vorbit despre o pierdere de cel puţin "un miliard de lire sterline", dacă actualul sezon din Premier League nu se va încheia.

“Am discutat cu oficiali despre situaţia cu deţinătorii drepturilor TV, care este o problemă confindenţială. Orice se va întâmpla, vor fi pierderi semnificative. Este inevitabil", a declarat Masters pe 11 mai, susține News.ro.


268 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings