Anghel Iordănescu îi ia apărarea lui Valentin Ceaușescu și îl critică dur pe Mircea Lucescu: "A fost frustrat" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0751joi 06 aug 2020

Anghel Iordănescu îi ia apărarea lui Valentin Ceaușescu și îl critică dur pe Mircea Lucescu: "A fost frustrat"

de A.I. Miercuri, 20 mai 2020, 9:00
- a A+
Imagine
​Într-o serie de declarații pentru gsp.ro , Mircea Lucescu a analizat fotbalul românesc al ultimelor decenii. Precizările acestuia l-au indignat pe Anghel Iordănescu, cel care i-a luat apărarea lui Valentin Ceaușescu și a precizat despre Lucescu că a suferit mereu la capitolul fair-play și că se simte că a fost frustrat în perioada despre care povestește.


Mircea Lucescu a adus în fața reflectoarelor multe dintre momentele petrecute în fotbalul românesc în ultimele decenii. Printre multele sale mărturisiri, antrenorul român a spus că Valentin Ceaușescu (fiul fostului dictator) intervenea în bunul mers al fotbalului, inclusiv în ceea ce privește arbitrii.

Declarațiile l-au înfuriat pe Anghel Iordănescu, cel care l-a contrazis pe fostul coleg de breaslă.

Mânjește iubirea oamenilor pentru fotbal

"Nu sunt de acord cu el. Nu știu dacă a fost normal să mânjească iubirea și pasiunea oamenilor de fotbal din acea perioadă, prin ceea ce a declarat. Nu mă așteptam. Este dureros. Fotbalul a început cu el și, probabil, dacă-l ascultăm, se va sfârși tot cu el".

Declarații nedrepte despre Valentin Ceaușescu

"Repet, eu îi port un respect deosebit, dar e nedrept că Mircea Lucescu a făcut acele declarații la adresa lui Valentin Ceaușescu, cel care a fost dezamăgit de ceea ce s-a spus și s-a scris. El era un om cu foarte mult bun simț. Niciodată nu și-a permis să coboare pe culoar și să dea mâna cu adversarul. Niciodată nu a influențat vreun arbitru".

"Valentin Ceaușeșcu nu a ajutat numai Steaua, el a fost alături de echipa națională la calificarea României de la Campionatul Mondial din 1990. În interpretarea lui Mircea Lucescu s-a simțit că a fost frustrat. Întotdeauna a suferit la capitolul fair-play" - Anghel Iordănescu, la Telekom Sport.

De asemenea, Mircea Lucescu a mai spus că el l-a adus pe Iordănescu în postul de secund al echipei naționale a României.


5718 afisariSă trăiți tovarășul gradu'!
Ochii_pe_voi [utilizator], Miercuri, 20 mai 2020, 9:59
+4/4
Că asta e: o duceați regește pe atunci.în vreme ce alții făceau coadă la kilul de ulei și altul de carne lunar.
Lucescu frustrat?
1anonim [utilizator], Miercuri, 20 mai 2020, 10:23
+4/10
Toti am fost frustrati, cu exceptia ta iordanescule, si a gastilor din care faceai si tu parte, mafiot ce esti!!
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings