De la star al filmelor pentru adulți, la scandalul cu Donald Trump și până la supererou de benzi desenate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3517sâmbătă 30 mai 2020

De la star al filmelor pentru adulți, la scandalul cu Donald Trump și până la supererou de benzi desenate

de Red. Life Miercuri, 20 mai 2020, 14:37
- a A+
Imagine
Actriţa Stormy Daniels, star al filmelor pentru adulţi care a stârnit în urmă cu doi ani un scandal ce l-a implicat pe Donald Trump, va fi supererou de benzi desenate, potrivit Reuters.


Daniels, pe numele real Stephanie Clifford, va lansa toamna aceasta o serie de benzi desenate intitulată "Stormy Daniels: Space Force".

"Este satirică, desigur", a spus ea. Editura TidalWave Productions a descris seria drept o comedie îndrăzneaţă de aventuri, mai exact "«Barbarella» întâlneşte «Star Trek» întâlneşte «Stripperella»".

Stormy Daniels le-a cerut autorilor să nu o portretizeze drept "o prostuţă". Oamenii care presupun asta fac "o gravă greşeală", a mai spus ea.

Daniels a ajuns în atenţia publică în 2018, când a dezvăluit că a primit bani pentru a nu vorbi despre o aventură pe care susţine că a avut-o în 2006 cu Donald Trump. Actualul preşedinte american a negat cele spuse de ea.

Miercuri, Daniels şi TidalWave vor lansa cartea de benzi desenate biografică "Female Force: Stormy Daniels", actualizată. În comparaţie cu biografia ei din 2018, ea a spus că aceasta este "puţin mai extremă".

În ultimul an, Daniels a avut un podcast şi chiar a susţinut un turneu de stand-up comedy. În plus, ea plănuieşte să joace într-un film horror, transmite News.ro.


4244 de afisari


Aplauze
VMuntean [utilizator], Miercuri, 20 mai 2020, 15:20
+6/10
Lumea isi aplauda noile formatoare de opinie.
Mai bine Escorterella
xolv [utilizator], Miercuri, 20 mai 2020, 14:46
+3/5
..
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings