Michael Jordan, acuzat că minte în documentarul "The Last Dance": Este un turnător nenorocit - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3517sâmbătă 30 mai 2020

Michael Jordan, acuzat că minte în documentarul "The Last Dance": Este un turnător nenorocit

de Red. Sport Miercuri, 20 mai 2020, 18:27
- a A+
Imagine
​Michael Jordan, fostul mare baschetbalist din NBA, a stârnit un val de reacţii după ce a lansat documentarul "The Last Dance", în care vorbeşte despre ultimul lui sezon la echipa Chicago Bulls, în perioada 1997-1998. În acel an, Jordan & Co. au câştigat al şaselea titlu din NBA, informează Mediafax.


Unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai lui Michael Jordon este fostul său coleg Horace Grant , care îl acuză de minciuni şi de ranchiună pe marele campion.

"Minciuni, minciuni, minciuni. Dacă MJ (n.red. - Michael Jordan) are o problemă cu mine, putem să rezolvăm asta ca bărbaţii. Putem să vorbim despre asta sau putem să rezolvăm şi în alt mod. Dar el iese în public şi spune minciunile astea despre mine. Aici este vorba numai despre ranchiună. Când spui ceva despre el, este tăiat la montaj. Are ca scop să distrugă oamenii. Acesta nu este un documentar", a spus Horace Grant, fost baschetbalist NBA, potrivit Marca.com .

În plus, Grant l-a acuzat pe Michael Jordan că a încălcat intimitatea vestiarului.

"El a spus despre mine că eram un turnător, dar cu toate acestea, după 35 de ani, povesteşte despre unele obiceiuri ale unor colegi din echipă, că a văzut cocaină, marijuana şi femei în cameră. Ideea mea este: <De ce menţionezi asta? Ce relevanţă are această situaţie?> Ceea ce vreau să spun este că dacă vrea să numească pe cineva turnător, el este un turnător nenorocit, este o mizerie", a mai spus Horace Grant.

"The Last Dance" (n.red. - Ultimul dans) este un documentar despre ultimul sezon al lui Michael Jordan la Chicago Bulls, 1997-1998.


9226 de afisari


pai si-a luat-o
Captain Obvious [utilizator], Miercuri, 20 mai 2020, 19:00
+2/6
de la presa cand a dezvaluit ce se intampla in vestiar si asta la momentul respectiv. MJ a facut un documentar dupa 20 de ani.
partea de acum 20 ani?
Ismail Paine de circ [utilizator], Miercuri, 20 mai 2020, 22:59
0/0
probabil a si uitat de ea...
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings