Fotbal feminin: Liga 1 nu se reia / "U" Olimpia Cluj va reprezenta România în Liga Campionilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 30 mai 2020

Fotbal feminin: Liga 1 nu se reia / "U" Olimpia Cluj va reprezenta România în Liga Campionilor

de Red. Sport Joi, 21 mai 2020, 21:22
- a A+
Imagine
​Comitetul de Urgenţă al FRF a decis, joi, că sezonul 2019/2020 al Ligii I de fotbal feminin nu va fi reluat, potrivit News.ro.


La 11 mai, Comitetul de Urgenţă validase îngheţarea tuturor competiţiilor feminine în desfăşurare, exceptând partea superioară a clasamentului Ligii I.

Ulterior acestei decizii, a avut loc o nouă videoconferinţă la care au participat reprezentanţii echipelor de pe primele şase locuri în competiţie: "U" Olimpia Cluj, Universitatea Galaţi, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Piroş Security Arad şi Heniu Prundu Bârgăului. Aceste cluburi şi-au exprimat acordul în unanimitate pentru nereluarea Ligii I şi, astfel, Comitetul de Urgenţă FRF a decis în consecinţă, notează frf.ro.

Având în vedere că un singur club a depus documentaţia aferentă obţinerii licenţei de participare în competiţiile europene intercluburi de fotbal feminin, Universitatea Olimpia Cluj va participa în competiţia UEFA Women’s Champions League 2020/21, în situaţia în care va obţine licenţa de participare în competiţia anterior menţionată.


1533 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings