Zuckerberg, despre scandalul Trump-Twitter: Avem o politică diferită faţă de Twitter cu privire la acest subiect" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2377joi 16 iul 2020

Zuckerberg, despre scandalul Trump-Twitter: Avem o politică diferită faţă de Twitter cu privire la acest subiect"

de I.B. Sâmbătă, 30 mai 2020, 14:44
- a A+
Imagine
Donald Trump e în conflict deschis cu Twitter, platforma care l-a ajutat să devină preşedinte. În binecunoscutul său stil, a pus tunurile pe platformele social media, pe care le acuză că vor să reducă la tăcere vocile conservatoare. În consecinţă, a emis un decret prezidenţial prin care speră să impună restricţii asupra companiilor de internet.


“Avem o politică diferită faţă de Twitter cu privire la acest subiect", spune Zuckerberg. "Cred cu tărie că Facebook nu trebuie să fie arbitrul adevărului pentru tot ceea ce scriu oamenii online. Companiile private, în special aceste platforme, nu ar trebui să fie în poziţia să facă asta.", citeaza Mediafax.

După decretul prezidenţial, care se vrea un fel de căpăstru la adresa puterii dobândite de social media, a urmat un nou episod, în care Twitter a blocat o parte a conţinutului unui mesaj al lui Trump pentru încurajarea violenţei. Mesajul este un avertisment voalat la adresa manifestanţilor din Minnesota, că se vor folosi armele împotriva lor.

Facebook s-a abţinut şi de data aceasta, iar Zuckerberg a simţit nevoia să facă precizări suplimentare.

“Am analizat cu atenţie mesajele care discutau despre protestele din Minnesota, ca să vedem dacă încalcă politicile noastre", scrie Zuckerberg. “Politica noastră despre incitarea la violenţă permite discuţiile despre utilizarea forţei de către autorităţi, deşi situaţia actuală ne face să ne punem întrebări cu privire la limitele acestor discuţii."


1629 de afisarice spui Gogule???
..13 [utilizator], Sâmbătă, 30 mai 2020, 16:22
+16/18
Dar cand una-doua suspendai conturile pe FB???

Si asta evident se intampla dupa ce MZ a dat cu subsemnatul in Congresul American si unde a fost perpelit ceva dar zau ca se putea mai mult si mai bine
Interpretarea Constitutiei dupa bunul plac-Partea2
CetateanLogat [utilizator], Sâmbătă, 30 mai 2020, 17:50
+15/17
In concluzie, Twitter A ACCEPTAT mesajul lui Trump, cu recomandarea "verificati faptele", in timp ce BRUTARUL A REFUZAT sa faca un tort cu figurile a doi barbati DEOARECE acesta ar fi transmis un MEDSAJ in contradictie cu "invatatura crestina", adica cu "adevarul" biblic, cel care conteaza pentru afacerea brutarului crestin.

Curtea Suprema a SUA s-a pronuntat in favoarea brutarului - care a refuzat comanda clientului, in timp ce Trum se razboieste cu Twitter - cu toate ca mesajul i-a fost postat - adica Trump interpreteaza Constitutia SUA dupa bunul plac!

P.S. Atat brutaria cat si Twitter sunt afaceri private care NU "actioneaza in numele guvernului". "Dreptul de libera exprimare prevazut in primul amendament previne doar restrictiile de exprimare impuse de guvern, nu si restrictiile impuse de persoane fizice sau de afaceri, decat daca acestea actioneaza in numele guvernului." (vezi primul paragraf din postarea mea).
inca 14 comentarii comenteaza
Cookie Settings