FOTO Motivul pentru care sexul este tot mai bun odată cu trecerea anilor - Ce vedetă ne asigură de acest lucru - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0620vineri 18 iun 2021

FOTO Motivul pentru care sexul este tot mai bun odată cu trecerea anilor - Ce vedetă ne asigură de acest lucru

de Red. Life Vineri, 3 iulie 2020, 13:16
- a A+
Imagine
Este actriță, fotomodel și prezentatoare de televiziune, iar de-a lungul timpului a avut relații cu vedete de la Hollywood precum Jason Statham sau Billy Zane. A ajuns la 40 de ani și s-a convins de un lucru: sexul devine din ce în ce mai bun odată cu trecerea anilor.

La 16 ani a câștigat un concurs de frumusețe, iar ușile unei cariere de fotomodel i s-au deschis larg. Kelly Brook este o vedetă care se bucură de multă atenție în Regat, dar nu numai.

Este actriță, fotomodel și prezentatoare de televiziune. "The Italian Job" din 2003 este un reper important în carieră.

Recent, vedeta a mărturisit că viața sexuală este din ce în ce mai bună odată cu trecea anilor. Cum e posibil așa ceva? Kelly a explicat totul într-un podcast .

Ajunsă la 40 de ani, actrița se bucură în sfârșit total de viață, iar această liniște interioară o ajută din plin și în viața sexuală.

Se simte suficient de încrezătoare încât să îi spună bărbatului cu care este exact ceea ce își dorește să facă în pat. Acest lucru nu a fost la fel în tinerețe, acolo unde multe întrebări de genul "o fi bine?" stricau toată armonia.

"Prietenul meu este italian și are 35 de ani. Este normal să îi placă să aibă alături în pat o femeie cu imaginație și fără inhibiții. Cred că viața sexuală este din ce în ce mai bună odată cu trecerea anilor. Ai încredere în tine, nu mai ești la fel de agățat în anumite gânduri. Cu siguranță, știi ce îti place și nu te mai temi să le spui cu voce tare. Când îmbătrănești te asiguri că primești tot ceea ce vrei", a povestit Kelly.

A avut de-a lungul tinereții relații cu vedete precum Jason Statham, Billy Zane, David Mackintosh sau Thom Evans (este în prezent alături de Nicole Scherzinger).

Cum arată Kelly Brook la 40 de ani:

View this post on Instagram

Oldie \uD83D\uDC96


A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on
View this post on Instagram

Blondie \uD83D\uDC71‍♀️

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on9146 de afisariBravo HN!
gebica [utilizator], Vineri, 3 iulie 2020, 14:12
+5/7
Merita să fie un Breaking News cu titlui „Arta de a reuși în viață!”, să vadă tot românul că se poate și altfel decît furînd.
pai
adrianbsc [utilizator], Vineri, 3 iulie 2020, 15:10
+3/5
inseamna ca Iliescu e un mic Banderas
comenteaza