Neil Young, nemulţumit că Donald Trump i-a folosit melodiile la manifestările de la Mount Rushmore - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1226vineri 18 iun 2021

Neil Young, nemulţumit că Donald Trump i-a folosit melodiile la manifestările de la Mount Rushmore

de I.B. Duminică, 5 iulie 2020, 9:35
- a A+
Imagine
Muzicianul Neil Young l-a criticat din nou pe preşedintele Donald Trump pentru că folosit două melodii de-ale sale la evenimentul organizat la Mount Rushmore cu ocazia Zilei Americii, potrivit Mediafax.


"Nu sunt de acord cu acest lucru", a scris Young, vineri, pe Twitter, ca răspuns la un video care prezenta momentul în care a fost cântată melodia "Rockin 'In The Free World" în cadrul evenimentului organizat de Casa Albă.

Într-un alt videoclip în care se aude piesa "Like a Hurricane", Young a scris: "Eu sunt solidar cu Lakota Sioux (n.r. triburile care reclamă zona muntelui Rushmore drept pământul lor sacru). Acest lucru NU este ok pentru mine".

Nu este prima dată când Young contestă folosirea de către Donald Trump a unor melodii. Anterior, artistul l-a criticat pe actualul preşedinte în 2015, când a folosit piesa "Rockin 'In The Free World" la anunţul candidaturii sale.

"Donald Trump nu a fost autorizat să folosească 'Rockin' în The Free World' în anunţul său de candidatură la preşedinţie", a declarat atunci compania de management a lui Young.

Directorul de campanie al lui Trump, la acea vreme, Corey Lewandowski, a declarat pentru Rolling Stone că melodia a fost autorizată, dar că va respecta dorinţa lui Young şi nu o va mai folosi, adăugând că "Trump este un mare fan şi îi place foarte mult de Neil".

Young se numără printre numeroşii rockeri legendari care au o problemă cu utilizarea de către Trump a muzicii lor.


1946 de afisariDrepturi de autor ....
fdaniel [utilizator], Duminică, 5 iulie 2020, 14:34
+4/8
Dacă Trump nu a plătit drepturi de autor, NY să-l dea în judecată. Dacă le-a plătit .... (o să citez din ‘telectualitatea pesedistă) “ciocu’ mic”....
Și cu sufletu-n rai și cu banii în cont?
Neil Young nu era...
srpc [utilizator], Duminică, 5 iulie 2020, 10:41
+3/7
...individul avertizat in "Sweet home Alabama" sa nu mai calce prin Sud?
inca 4 comentarii comenteaza