Traian Băsescu, despre candidatura la primăria Capitalei: Nu mă voi da în lături și nu-mi voi lăsa partidul. "Bucureștiul e de stânga, Clujul e de dreapta" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0836vineri 14 aug 2020

Traian Băsescu, despre candidatura la primăria Capitalei: Nu mă voi da în lături și nu-mi voi lăsa partidul. "Bucureștiul e de stânga, Clujul e de dreapta"

de I.B. Marţi, 7 iulie 2020, 22:34
- a A+
Imagine
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat marți seară, la Digi 24, că ia în calcul să candideze la primăria Capitalei dacă PNL și USR nu vor include și PMP în negocieri.


"Eu le mai dau timp celor de la PNL și USR să ne cheme la negocieri, iar dacă nu vor eu nu-mi voi lăsa partidul și voi candida. Nu e bine să concentrezi totul doar pe discuția cu Nicușor Dan la primărie, ci trebuie să ai în vedere imaginea de ansamblu cu toti consilierii generali, primarii de sectoare, consilierii locali fiindcă altfel nu are rost. Tineti minte ca eu am fost primul care am propus soluția cu Nicușor Dan drept candidat unic al Dreptei, dar nu imi voi lăsa partidul", a declarat Băsescu.

Șeful PMP mai spune că o eventuală candidatură a lui Ponta pentru primăria generală ar fi cea mai bună veste pentru partidele de dreapta, dacă vor reuși și să profite de această șansă.

"Ar fi o veste extraordinară candidatura lui Ponta fiindcă ar rupe votanți de la PSD. Țineti minte că Bucureștiul a fost mereu de stânga, chiar și când am câștigat eu, chiar dacă se tot zice că e de dreapta. Clujul e de dreapta", atrage atenția Băsescu.


7282 de afisariMult ii pasa lu' Base de Bucuresti,
emil bobu [utilizator], Marţi, 7 iulie 2020, 22:44
+8/42
e gata sa i-l dea lui Firea, sabotandu-l pe Nicusor.
pacat de noi
PaiataNationala [anonim], Marţi, 7 iulie 2020, 23:32
+8/16
Aveam o parere mai buna despre noi cei nascuti in Bucuresti. In '89 timisorenii au fost viteji si-au devenit vestiti si salvatorii natiunii noastre! Acum cei din Cluj dovedesc realism politic si economic. Trist dar adevarat! Poate la urmatoarele alegeri ies din casa doar oameni si bucuresteni luminati si dornici sa civilizeze si dezvolte Romania cu tot cu lighioanele pesediste! Amin!
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings