Simona Halep a povestit pentru BBC motivul pentru care a refuzat să danseze la petrecerea de după câștigarea Wimbledonului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0976joi 06 aug 2020

Simona Halep a povestit pentru BBC motivul pentru care a refuzat să danseze la petrecerea de după câștigarea Wimbledonului

de A.I. Miercuri, 8 iulie 2020, 11:20
- a A+
Imagine
În 2019, Simona Halep a dat peste cap orice pronosticuri și a câștigat surprinzător titlul de la Wimbledon. Campioana a refuzat însă să respecte tradiția de la All England Club și nu a dansat la petrecerea care se organizează anual pentru cei care cuceresc trofeul pe iarba londoneză. Pentru BBC , Halep a povestit care a fost motivul acestei decizii.


De ce nu a dansat după cucerirea trofeului

"A fost un vis, cu atât mai mult pentru părinţii mei. Orice sportiv visează să câştige Wimbledon-ul, dar eu n-am avut curajul să cred că voi ajunge acolo într-o bună zi. A fost ceva uriaş.

Gala a fost extraordinară, ceva special. Dar nu am dansat. Eram foarte stresată şi am întrebat dacă trebuie să dansez. Mi-au spus că depinde de mine.

Am spus: ‘Nu, mulţumesc’. Nu am vrut să cad. Acum sunt campioană la Wimbledon doi ani, ador asta. Mă mai bucur un an de asta. Şi am primit prosoape, o şapcă şi un tricou de la Wimbledon, aşa că m-au făcut să mă simt ca şi cum aş juca în acest an", a afirmat Simona Halep , conform bbc.com.

Pe 13 iulie 2019, Simona Halep reușea să cucerească trofeul de la Wimbledon după o finală de doar 55 de minute contra Serenei Willliam, scor 6-2, 6-2.

Halep își trecea în CV al doilea Grand Slam din carieră, după cel cucerit la Roland Garros în 2018.

Simona Halep vs Serena Williams:10546 de afisaribasme
Alelu [utilizator], Miercuri, 8 iulie 2020, 11:50
+7/11
Anul trecut parca a declarat altceva.

https://www.digisport.ro/tenis/adevaratul-motiv-pentru-care-simona-halep-nu-a-dansat-cu-novak-djokovic-la-balul-campionilor-691757
Teoria conspiratiei....
brigadierul [utilizator], Joi, 9 iulie 2020, 5:26
+3/5
Rahaneeeeeeee... desteptarea!!! Ca Ai luat-o pe aratura!!
Ca tine mai rar.... din prostie in prostie o dai...
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings