Ministrul Economiei: Nu sunt optimist că restaurantele se vor deschide pe interior / Nu susțin închiderea teraselor după ora 22.00 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1020vineri 14 aug 2020

Ministrul Economiei: Nu sunt optimist că restaurantele se vor deschide pe interior / Nu susțin închiderea teraselor după ora 22.00

de I.B. Marţi, 14 iulie 2020, 21:09
- a A+
Imagine
Ministrul Economiei Virgil Popescu declară că nu este optimist în privința deschiderii restaurantelor pe interior și spune că evaluarea situației se face din doua în două săptămâni.


"Din nefericire, regulile nu se respectă deocamdată la terase, mai întâi ar trebui să se respecte regulile la terase de către toată lumea și apoi să deschidem interiorul. Cifrele mă fac să fiu pesimist și mi-e teamă de răspândirea virusului. Chiar dacă din punct de vedere economic îmi doresc ca ele să funcționeze și vom discuta asta mâine, dar nu cred că vor fi șanse", a declarat Virgil Poperscu la Digi 24.

Ministrul spune că nu este favorabil închiderii teraselor după ora 22.00 sau 23.00, dar acest lucru va fi luat în calcul dacă oamenii și patronii nu respectă regulile și cazurile vor crește.

Declarații Virgil Popescu:

  • Prețul la unele contracte de gaze a scăzut și cu 20%
  • Programul de granturi vizează 10 mii de companii
  • Despre producția de măști: Acoperim acum cam 30-40% din necesar din producția internă


2133 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings