Numărul de posturi din Comisia de Prognoză s-ar putea reduce cu peste 50%. S-ar face economii de 1,6 milioane lei/an - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0836vineri 14 aug 2020
DOCUMENT

Numărul de posturi din Comisia de Prognoză s-ar putea reduce cu peste 50%. S-ar face economii de 1,6 milioane lei/an

de F.B. Joi, 16 iulie 2020, 13:45
- a A+
Imagine
Guvernul ar putea modifica structura organizatorică a Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză (CNSP), în acest caz numărul de posturi urmând a se diminua cu peste 50%, reiese dintr-un proiect publicat pe site-ul instituției. Practic, dispar direcții precum cele de investiții, de strategii si politici publice, de parteneriat public-privat etc.


"Ca efect al noilor modificări în ceea ce privește obiectivele, funcțiile și atribuțiile Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză si, ținând cont de concluziile unei evaluări organizaționale care a fost realizată în cadrul acestei autorități publice, se propune reducerea numărului de posturi de la 235 la 114", reiese din nota de fundamentare.

Sunt excluse postul de demnitar și cele aferente cabinetului acestuia.

Reducerea preconizată a posturilor este propusă în vederea diminuării cheltuielilor salariale și pentru eficientizarea aparatului propriu al CNSP.

Proiect reducere numar de posturi CNSP

Se preconizează reducerea cheltuielilor de personal cu circa 1,6 milioane lei anual.


2151 de afisariÎn toate instituțiile se
nghe [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 14:07
+7/7
pot face reduceri. Partea prostă este că acestea vor funcționa din ce în ce mai rău. Vor fi păstrate pilele și vor fi dați afară cei fără sprijin, care chiar munceau.
toti acolitii lui dragnea si valcov sunt pe acolo
qwerasdf [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 13:48
+6/8
acum i-a preluat pnl-ul sub aripa lor (USL-ista) si... mira-m-as sa-i zboare pe trantorii aia de acolo care nu au niciun rol
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings