Spitalul Județean de Urgență Galați: Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus a ajuns la 106 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1020vineri 14 aug 2020

Spitalul Județean de Urgență Galați: Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus a ajuns la 106

de G.S. Joi, 16 iulie 2020, 15:08
- a A+
Imagine
​Numărul cadrelor medicale infectate cu SARS-CoV-2 de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi a ajuns la 106, cu 11 mai mult decât în urmă cu o zi, se arată într-o informare transmisă, joi, de Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi, potrivit Agerpres.


Potrivit sursei citate, în aceste condiţii, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât ca tot personalul medical din unitatea spitalicească să fie testat, într-o perioadă de maximum şapte zile.

"Împreună cu membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă am hotărât ca tot personalul medical din Spitalul Judeţean să fie testat, într-o perioadă de maximum şapte zile. Direcţia de Sănătate Publică a elaborat programul de testare, urmează ca, în perioada următoare, Consiliul Judeţean să identifice şi să aloce banii pentru testarea întregului personal medical din spital", a declarat prefectul de Galaţi, Gabriel Avrămescu.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, de la începutul evoluţiei virusului COVID-19, în judeţ au fost înregistrate 196 de cadre medicale pozitive, dintre care 106 sunt de la Spitalul Judeţean.


695 de afisariAla nu mai e spital
Luk [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 15:15
+3/3
.
Cum?
Moi1 [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 16:40
0/0
Eu inteleg ca te poti inefecta in afara ca na ghinion!
Dar daca vii la spital la munca si porti masca pe fata si echipament de protectie nu il dai mai departe. Sau macar nu in halu asta....
Deci singura concluzie e ca au ignorat total regulile de protectie si circuitele. In stilu pur romanesc. Ca doar avem traditie de nespalat pe maini si nosocomiale.
comenteaza
Cookie Settings