Nuntă privată la Palatul Windsor. Prințesa Beatrice s-a căsătorit - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874luni 28 sep 2020

Nuntă privată la Palatul Windsor. Prințesa Beatrice s-a căsătorit

de N.O. Vineri, 17 iulie 2020, 22:57
- a A+
Imagine
Prinţesa Beatrice, nepoata Reginei Elizabeta a II-a și fiica cea mare a prinţului Andrew și a ducesei de York, Sarah, s-a căsătorit, vineri, cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, la Palatul Windsor. La nunta extrem de discretă, în concordanță cu restricțiile impuse de Marea Britanie în contextul pandemiei de coronavirus, a participat și regina, relatează Reuters.


Nunta era programată inițial în luna mai, dar aceasta a fost reprogramată din cauza carantinei.

"Ceremonia privată de căsătorie a prinţesei Beatrice cu domnul Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc la ora 11:00, vineri, 17 iulie, la Capela Regală din Royal Lodge, Windsor. La ceremonia desfăşurată în cadru restrâns au participat Regina, ducele de Edinburgh şi alţi membri apropiați ai familiei regale. Căsătoria s-a desfăşurat cu respectarea recomandărilor Guvernului", a spus, într-un comunicat, Palatul Buckingham.

Ceremoniile de căsătorie sunt permise din nou din 4 iulie, cu o limită de 30 de oaspeți care trebuie să mențină distanțarea fizică.5536 de afisariOitza regala nu mai putea astepta...
John M. [utilizator], Sâmbătă, 18 iulie 2020, 14:15
-4/4
sa treaca pandemia asta blestemata...O lua cu calduri noaptea cand visa la berbecul ei italian Mozzi Pizzalone, un cioflingar care, odata "maritat" la curtea celor mai mari escroci ai omenirii, are planurile facute cum sa iasa din "nepotrivirea de caracter" cu mai multe zero-uri decat Diana care n-a putut decat 25 de milioane. Lire sterline, nu lire tiparite pe hartie igenica cu efigia legendara a lui Benito Mussolini!
comenteaza
Cookie Settings