"Karma să vă găsească pe toți". În necrologul soțului său, o femeie îi acuză pe Trump și texanii care nu poartă mască - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874luni 28 sep 2020

"Karma să vă găsească pe toți". În necrologul soțului său, o femeie îi acuză pe Trump și texanii care nu poartă mască

de S.J. Joi, 6 august 2020, 12:07
- a A+
Imagine
Soțul lui Stacey Nagy, David, a murit în urmă cu două săptămâni din cauza unor complicații asociate infectării cu coronavirusul. Femeia a suferit, apoi s-a înfuriat și a scris un necrolog care s-a viralizat pe social media în care acuză persoanele pe care le consideră responsabile de moartea soțului ei, relatează CNN .


"Karma să vă găsească pe toți", a scris Nagy în necrologul pentru soțul răposat, publicat într-un ziar din orașul Jefferson, Texas, adăugând că "membrii familiei cred că moartea lui David a fost fără rost".

"Ei dau vina morții sale și a morții tuturor oamenilor inocenți pe Trump, (n.r. Guvernatorul Texasului) Abbott și pe toți ceilalți politicieni care nu au luat pandemia în serios și au fost mai preocupați de popularitatea lor și voturi decât de vieți", a continuat aceasta.

Peste 474.000 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate în Texas, al treilea cel mai mare număr din toate statele americane, câțiva texani folosind necrologurile persoanelor iubite pentru a-l ataca pe guvernatorul Abbott din cauza gestionării pandemiei.

De asemenea vinovați pentru moartea soțului său sunt "oamenii ignoranți și egoiști care refuză să urmeze sfaturile experților medicali, crezând că 'dreptul' lor de a nu purta o mască este mai important decât uciderea unor oameni nevinovați", a mai acuzat Nagy în necrolog.

Peste 157.000 de persoane și-au pierdut viața în Statele Unite din cauza COVID-19, David murind la sfârșitul lunii iulie într-o secție de terapie intensivă din Texas, familiei sale nefiindu-i permis să fie alături de el.

"Dave a făcut tot ce trebuia dar voi nu", a scris soția acestuia, adăugând că "ar trebui să vă fie rușine tuturor și karma să vă găsească pe toți".

Nagy a relatat pentru CNN că a fost copleșită de durere când a scris necrologul și a vrut să-și facă vecinii să poarte măști de protecție și "să arunce vine acolo unde îi e locul".

Citește și:


2221 de afisariaaaa.. am inteles.
Ismail Paine de circ [utilizator], Joi, 6 august 2020, 13:06
+6/10
daca nu va convine voia, nu are nicio treaba.
Bine dar ceva e de neînțeles aici
Amerlocu [utilizator], Joi, 6 august 2020, 13:29
+5/11
Dacă omul ăsta avea și alte suferințe și grad ridicat de risc de ce nu a stat el închis în casă?! Uite cum face Joe Biden de exemplu. Stă ascuns în subsolul vilei sale de 5 luni.

Atunci sigur nu se îmbolnăvea. În America poți să comanzi tot ce-ți trebuie să-ți fie adus la ușă. Nu trebuie să mergi la cumpărărturi pentru nimic. Nici mie și nici soției nu ne place să mergem prjn magazine și de ani de zile ne comandăm totul acasă. Inru doar în librării.

În suburbia mea și în cele înconjurătoare nu există și nici n-a existat niciun caz de infecatere. Toate infectările și decesele sunt în gettourile din downtown și updtown. De ce ar trebui noi să ne distrugem viețile cotidiene când problema nu e la noi?!
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings