Povestea unei polițiste infiltrate într-o rețea de traficanți spusă de Adriana Săftoiu: Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci de unii colegi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0148vineri 22 ian 2021

Povestea unei polițiste infiltrate într-o rețea de traficanți spusă de Adriana Săftoiu: Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci de unii colegi

de DG Joi, 6 august 2020, 12:57
- a A+
Imagine
Deputatul liberal Adriana Săftoiu trage un semnal de alarmă cu privire la complicitatea care există între unii polițiști și rețele de traficanți de persoane, invocând povestea unei tinere polițiste care reușise să adune probe împotriva capilor unei rețele, dar a fost nevoită să renunțe după ce s-a trezit cu o coroană funerară pe mașină și alte mesaje de amenințare.


"Polițistă, tânără, infiltrată într-o rețea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore. Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină - o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău", a relatat deputatul, pe pagina sa de Facebook.

Săftoiu spune că foarte puțini știau că este infiltrată în rețea și unde locuiește, deducând că cei care au amenințat-o sunt chiar polițiști.

"Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totuși, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem", a mai scris deputatul.


24965 de afisariunii? ha ha ha...majoritatea, doamna!
Roman_Cetatean [utilizator], Joi, 6 august 2020, 13:08
+54/60
fie colaboreaza, fie le serversc informatii, etc, fie ii tolereaza (si astfel, de fapt tot colaboreaza). Si daca ar fi doar cei din Politie....eu zic ca si magistratii (procurori, judecatori) si politicienii si DGASPC-uri, samd, majoritatea sunt "aliatii" interlopilor....altfel nu s-ar putea explica de ex esecul anchetarii si mai ales pedepsirii celor din Tandarei.
Un exemplu simplu- in ultima vreme e plin (di nou, disparusera aproape de tot de cativa ani) de cersetori-in special copii. De ce? simplu, pandemia a obligat clanurile sa revina din Diaspora si trebuie sa se mentina cumva veniturile lor, nu? asa ca au re-ocupat nisele si teritoriile pe care le aveau inainte etc.
Nimeni, dar absolut nimeni din lantul ANPDCPA-DGASPC-MAI-POLITIE-DIICOT-instante etc etc nu "vede" deloc acest fenoment. E vizibil doar pt prostime. Deci, ce e mai relevant decat atat?
Nu e de mirare
Martinezu [utilizator], Joi, 6 august 2020, 13:12
+35/49
intr-un stat cu mafioti infipti in cele mai inalte functii ale statului.
De la CCR la parlament , de la fosti PM la preseidinti de partid. Toate institutiile sunt infilttrate si agenti lucreza sub acoperire pentru clanuri.
Unii poarta nume de cod precum iordache, teodorovici, badalau, dorneanu etc
inca 22 de comentarii comenteaza