FOTO Coronavirus: O companie franceză comercializează măşti pe care este imprimat zâmbetul posesorului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874luni 28 sep 2020

FOTO Coronavirus: O companie franceză comercializează măşti pe care este imprimat zâmbetul posesorului

de N.O. Joi, 6 august 2020, 19:25
- a A+
Imagine
O companie din oraşul Lyon oferă o soluţie pentru a scoate din anonimat măştile faciale, a căror utilizare se generalizează. Este vorba de a imprima pe mască zâmbetul persoanei care o poartă, relatează joi AFP, potrivit Agerpres.


''Când am lansat această operaţiune, la începutul perioadei de izolare, companiile nu au fost prea receptive, dar acum, când începem să înţelegem că va trebui să trăim cu aceste măşti, cererea a crescut'', a explicat Ludovic Bonhomme, cofondator al Tcheezebox, societate cu sediul în Caluire-et-Cuire (zona metropolitană Lyon, estul Franţei).

''O mare problemă în aceste zile este revenirea salariaţilor la birou. Aşa că această mască îi va ajuta să se relaxeze adăugând o notă mai 'amuzantă''', a precizat Ludovic Bonhomme.

Destinate în primul rând profesioniştilor care doresc să-şi ''umanizeze relaţia'' cu clienţii, Tcheezebox realizează de asemenea măşti pentru persoanele fizice, în cazul unor comenzi de peste 50 de articole.

''Mi-am făcut cumpărăturile purtând această mască, iar oamenii mi-au zâmbit'', a subliniat antreprenorul.

Compania, fondată în 2003, îşi prezintă produsul - ''Masked'' - ca pe o mască de protecţie destinată marelui public, care îndeplineşte normele AFNOR (un grad de filtrare de 76% al particulelor de 3 microni) şi care rezistă la zece spălări.

Fabricate în Montpellier (sud), măştile costă 7,8 euro pe bucată (fără taxe).

Societatea a avut drept obiect iniţial de activitate instalarea cabinelor fotografice, care acum pot fi folosite pentru fotografierea chipurilor persoanelor care doresc să-şi personalizeze măştile.
3198 de afisarisuperba idee, ca si cele transparente
gigimargot [utilizator], Vineri, 7 august 2020, 7:20
-1/1
efectele positive sunt uriase, pentru interactia umana si sanatate mentala...
comenteaza
Cookie Settings