Educatoare din China, condamnată la moarte pentru otrăvirea a 25 de copii - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1289marţi 20 oct 2020

Educatoare din China, condamnată la moarte pentru otrăvirea a 25 de copii

de I.B. Marţi, 29 septembrie 2020, 20:06
- a A+
Imagine
Un cadru didactic de la o grădiniţă din China a fost condamnat la moarte pentru otrăvirea a 25 de copii, dintre care unul a decedat. Femeia ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe colegul său, potrivit The Guardian .

Un tribunal din provincia centrală Henan a anunțat că Wang Yun a pus azotit de sodiu în piureul pregătit pentru copiii colegului ei, după o ceartă cu acesta, citează Mediafax.


Incidentul a avut loc anul trecut în luna martie. Rapoartele din acea perioadă spuneau că micutţii au început să verse şi să leşine după ce au luat micul dejun. Un băiețel a fost în stare gravă şi, după zece luni petrecute în spital, a murit în ianuarie 2020, potrivit The Guardian.

Potrivit reprezentanților Tribunalului, Wang ştia că nitritul de sodiu este dăunător, dar a acţionat "fără a ţine seama de consecinţe".

"Metodele şi circumstanţele criminale au fost extrem de dure, cu consecințe deosebit de grave şi a trebuit să fie aspru pedepsită conform legii", se arată în hotărârea judecătorească.

De asemenea, tribunalul a decis că Wang şi managerul creşei să despăgubească familiile copiilor.

Nu a fost prima dată când Wang a folosit nitrit de sodiu pentru a otrăvi pe cineva, au spus autorităţile. În 2017, a pus nitrit de sodiu în cana soţului ei, provocându-i răni uşoare.

Nitritul de sodiu este utilizat pentru tratarea cărnii, dar poate fi toxic atunci când este ingerat în cantităţi mari, potrivit Mediafax.990 de afisariJustitie
Beta Alfa [utilizator], Marţi, 29 septembrie 2020, 20:33
+2/2
Foate corect. Destul cu lacrimile de crocodil varsate pentru criminali.
Eeeee
BartSimpson [utilizator], Marţi, 29 septembrie 2020, 21:40
+2/2
Unde e Amnesty International sa spuna ca si daca omora toti copiii tot avea dreptul la viata ? Nu sunt fan China, dimpotriva, dar criminalii trebuie omorati.
comenteaza