VIDEO Maestrul chinez, bușteanul, puterea concentrării și lovirea fără milă a zonei sensibile a bărbaților: "Nu produce infertilitate" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0924duminică 07 mar 2021
Nu încercați așa ceva acasă

VIDEO Maestrul chinez, bușteanul, puterea concentrării și lovirea fără milă a zonei sensibile a bărbaților: "Nu produce infertilitate"

de Red. Life Joi, 31 decembrie 2020, 16:13
- a A+
Imagine
Wang Liutai nu este un Maestru Kung Fu oricare, bărbatul în vârstă de 65 de ani dovedind că puterea minții (a concentrării) și a exericițiului nu au limite. Nu vă sfătuim totuși să incercați așa ceva acasă...


Chinezul lucrează cu un buștean placat în capăt cu o parte de oțel. Dimensiunile sunt: lungime doi metri, iar greutatea este de 40 de kilograme.

Acest buștean este împins dintr-o parte în alta (legănat), iar punctul de oprire este unul dureros pentru oricare bărbat, mai puțin pentru Wang Liutai.

"Cu cât îți vei împinge și mai mult limitele, cu atât te vei simți grozav după aceea", ne asigură Wing.

Wang , cel care practică această modalitate de exercițiu de aproape o jumătate de secol, are doi copii. El ne asigură că atâta timp cât metodele de execuție sunt corecte, iar antrenamentul este unul constant precum în oricare alt sport, atunci această disciplină nu duce la infertilitate.

Stilul cuprinde zeci de tehnici de atac precum și rezistența la presiune, durere sau lovituri în zone sensibile.

Există, de asemenea, pe lângă "picioare de fier" și alte domenii cum ar fi - "gât de fier", "piept de fier" și "spate de fier", ne asigură Tang Xiaocheng (53 de ani), coleg al Maestrului Wang .

Atenție, imagini care v-ar putea afecta!
6669 de afisariOw my Balls! Idiocracy
DrDoc [utilizator], Joi, 31 decembrie 2020, 16:37
+6/8
Pare o scena din "emisiunea" "Ow my Balls!" din filmul "Idiocracy"...
Cine stie, poate in viitor o sa devina proba olimpica...
Din perspectiva "Idiocracy", maestrul chinez este imbatabil datorita electrolitilor din "Brawndo", deoarece bea "Brawndo" care contine electroliti, fiindca are in componenta electroliti (logica validata circular, similara cu cea a unor personaje din "Idiocracy")...
comenteaza