People: Kanye West și Kim Kardashian se pregătesc de divorț - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0924duminică 07 mar 2021

People: Kanye West și Kim Kardashian se pregătesc de divorț

de S.J. Miercuri, 6 ianuarie 2021, 10:48
- a A+
Imagine
Kanye West și Kim Kardashian West s-ar pregăti să pună capăt căsniciei lor de șase ani, relatează Insider .


Știrea a fost dezvăluită în exclusivitate de revista People , aceasta citând mai multe surse apropiate de cuplu, una dintre acestea relatând că "nu vor să facă valuri dar s-a terminat" și că deja există discuții privind partajul.

"El [Kanye] știe că pentru ea s-a terminat. Ea s-a săturat și i-a spus că vrea niște spațiu să se gândească la viitorul ei".

Kim ar fi angajat-o deja pe Laura Wasser, o cunoscută avocată de partaj care în trecut a lucrat pentru vedete ca Angelina Jolie și Christina Aguilera, potrivit aceleiași surse.

Wasser a reprezentat-o pe Kim și când aceasta a divorțat de fostul jucător NBA Kris Humphries după doar 72 de zile.

Kanye și Kim, care s-au căsătorit în 2014, s-au lovit de mai multe greutăți în ultimii ani.

În luna iulie a anului trecut Kanye a scris pe Twitter că se gândește să divorțeze de Kim încă din 2018 când aceasta a început să colaboreze cu rapperul Meek Mill pentru reformarea sistemului de justiție penală.

"Am încercat să divorțez încă de când Kim s-a întâlnit cu Meek la [hotelul] Waldorf pentru 'reforma penitenciarelor'", a scris West pe Twitter, ștergând însă la puțin timp după postare.

Acesta a postat de asemenea o serie de mesaje criptice care sugerau că soția sa ar fi încercat să îl interneze într-un spital de psihiatrie.

La scurt timp după acestea, Kim a vorbit pentru prima dată în public despre "bipolaritatea" soțului ei, cerând "compasiune și empatie" .

Kanye a petrecut o bună parte a anului trecut încercând să candideze ca și independent la președinția SUA, remarcându-se prin apariții publice și postări pe Twitter tot mai bizare.

Citește și:


3548 de afisariNiciun comentariu
comenteaza