Fanii "The Simpsons" spun că serialul animat a prezis depunerea jurământului de către Kamala Harris - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0924duminică 07 mar 2021

Fanii "The Simpsons" spun că serialul animat a prezis depunerea jurământului de către Kamala Harris

de S.J. Joi, 21 ianuarie 2021, 20:18
- a A+
Imagine
Kamala Harris a intrat în istorie miercuri devenind prima femeie precum și prima persoană de culoare care a devenit vicepreședinte al Statelor Unite însă fanii desenelor animate "The Simpsons" au observat și un alt lucru inedit, scrie Insider .

Aceasta a ales pentru ceremonia de inaugurare o rochie violet de Cristopher John Roger, un tânăr designer afro-american din Louisiana, vestimentația fiind completată cu un colier de perle de Wilfredo Rosado, un designer din Puerto Rico, potrivit Vogue .

Fanii "The Simpsons" și-au amintit că într-un episod intitulat "Bart to the Future" (Bart în viitor) difuzat în 2000, o Lisa Simpson adultă este înfățișată drept următor președinte al Statelor Unite și pare să poarte o vestimentație aproape identică.

"Da, tot ce se va întâmpla vreodată a fost deja în 'The Simpsons'. Dar asta e un pic prea pe față", a scris pe Twitter Phil Hagen.


Mai mult, în episodul respectiv Lisa Simpson este aleasă în urma unui mandat de un an dezastruos al magnatului imobiliar Donald Trump.


"Kamala Harris chiar e Lisa Simpson și sunt cu totul pentru asta", a notat o altă persoană pe Twitter.


Din păcate vestimentația Kamalei Harris nu a fost o referință la desenele animate, potrivit experților.

Anneta Konstantiniedes, jurnalista pentru lifestyle a Insider, afirmă că violetul este considerată o culoare a bipartizanatului în Washington D.C., o combinație între roșul republicanilor și albastrul asociat cu democrații.

Consultantul de modă al BBC Laura Rothman a spus la rândul ei că rochia a fost un omagiu adus mișcării sufragetelor, violetul fiind una din principalele culori ale activistelor pentru dreptul de vot al femeilor.

Însă similitudinile bizare cu "Simpsons" nu s-au oprit aici.

Actorul Tom Hanks a fost miercuri seara prezentatorul unei emisiuni televizate despre ceremonia de inaugurare. Iar fanii au observat că legendarul actor a prezentat un eveniment foarte similar într-un alt episod al "The Simpsons".

REFERINȚĂ:


5256 de afisariHahahaha. Coincidenta?
casiuk [utilizator], Joi, 21 ianuarie 2021, 21:11
+4/14
Sa vina animatron sa ne explice cum e cu media neomarxista si cu globalistii reptilieni care conduc lumea. Sigur are ceva prin tolba cu care sa ne amuze. Hai boss baga mare ca publicul vrea sa rada.
so funny
..13 [utilizator], Joi, 21 ianuarie 2021, 22:23
+4/8
!
inca 1 comentariu comenteaza